Η Honor αναμένεται να ανακοινώσει τα 9X και 9X Pro στις 23 Ιουλίου και σήμερα έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση renders (κατασκευασμένες φωτογραφίες) των δυο συσκευών.

Απ’ ό,τι φαίνεται, τόσο το 9X, όσο και το 9X Pro θα έχουν οθόνες από άκρη σε άκρη, χωρίς να υπάρχει χώρος για μπροστινή κάμερα, ενώ επιβεβαιώνεται αυτό που φάνηκε και από το επίσημο teaser της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

HONOR 9X Pro

Πιθανώς έχουμε να κάνουμε με πτυσσόμενες κάμερες selfie, ενώ αναμένεται κατασκευή από γυαλί και μέταλο και για τις δύο συσκευές.

Αυτές οι νέες εμφανίσεις επιβεβαιώνουν φαινομενικά ότι και οι δύο παραλλαγές θα έχουν την κάμερα κρυφή μνήμης selfie. Περιμένουμε επίσης να κατασκευαστεί ένα γυάλινο και μεταλλικό πλαίσιο από τις δύο συσκευές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Honor 9X Pro φαίνεται ότι θα έχει τριπλή βασική κάμερα (πιθανώς 48MP + 8MP ευρυγώνιο + 2MP), ενώ το 9X φαίνεται να έχει διπλή. Επίσης, μόνο το 9X Pro φαίνεται ότι θα έχει το γυαλιστερό φινιρίσματα στην πλάτη.

HONOR 9X

H οθόνη του 9X Pro αναμένεται να είναι 6.59″ FullHD+ ανάλυσης, ενώ του 9Χ μικρότερη με ίδια όμως ανάλυση. Και τα δύο τηλέφωνα θα έχουν μπαταρίες 3,900 mAh και επεξεργαστή τον νέο entry-level, Kirin 810.

Τέλος, το Honor 9X Pro θα έρχεται με 8GB RAM / 256GB αποθ. χώρο και το 9X με 6/128. Και οι δυο συσκευές μαζί με τον νέο Honor Band 5 θα παρουσιαστούν στις 23 Ιουλίου.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης