Ενώ ακόμα δεν έχουμε επίσημα τις τιμές των νέων iPhone που παρουσιάστηκαν χθες για την αγορά της Ελλάδας, έχουν αρχίσει και εμφανίζονται οι τιμές σε διάφορα ευρωπαϊκά καταστήματα, που δίνουν μια εικόνα για το τι μπορούμε να περιμένουμε.
Το καθένα από τα 3 διαφορετικά iPhone που θα κυκλοφορήσουν θα διατεθεί σε 3 διαφορετικές εκδόσεις, ενώ τα δύο μοντέλα XS που περιμένουμε στις 28 Σεπτεμβρίου και στην Ελλάδα θα έρθουν ακόμη και σε εκδόσεις των 512GB για πρώτη φορά, κάτι που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την τιμή τους.
Οι αρχικές τιμές για τα τρία μοντέλα που ανακοινώθηκαν χθες είναι στα 750 (iPhone XR), 1000 (iPhone XS) και 1100 (iPhone XS Max). Από εκεί και έπειτα οι τιμές παίρνουν την ανηφόρα…

Δείτε της τιμές για την αμερικάνικη αγορά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
H υψηλότερη τιμή βλέπουμε ότι φτάνει για το iPhone XS Max στα 1.450 δολάρια για το μοντέλο των 512GB. Φυσικά, η ευρωπαϊκή αγορά θα δει υψηλότερες τιμές λόγω δασμών και λοιπών εξόδων. Σύμφωνα λοιπόν με μερικά ευρωπαϊκά καταστήματα, οι τιμές των νέων iPhone στην Ευρώπη διαμορφώνονται ως εξής:
Βλέπουμε ότι η φθηνότερη τιμή του XR μοντέλου στα 64GB ξεκινά από 850 ευρώ με την τιμή του XS Max των 512GB να σπάει όλα τα ρεκόρ και να φτάνει μέχρι και 1.690 ευρώ.
Αναμένονται σύντομα και οι επίσημες τιμές για την Ελληνική αγορά μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας της Apple στην Ελλάδα, iSquare του ομίλου InfoQuest.
Τα iPhone XS και iPhone XS Max θα είναι διαθέσιμα στις 28 Σεπτεμβρίου στη χώρα μας, ενώ το iPhone XR στις 26 Οκτωβρίου, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν για την κάθε συσκευή μια εβδομάδα πριν την κυκλοφορία τους.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης
Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης