Η Niantic είχε ανακοινώσει πριν μερικές ημέρες ότι θα κυκλοφορήσει ένα update για το mega-hit, Pokemon GO, το οποίο θα μοιράζει ημερησίως διάφορα bonus στους χρήστες. Σήμερα κυκλοφόρησε αυτό το update, ενώ μαζί με τα όσα υποσχέθηκε η εταιρία βλέπουμε και άλλα νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με τις σημειώσεις του update, θα έχουμε νέα bonus για το πρώτο Pokemon, που πιάνουμε, αλλά και το πρώτο PokeStop, που επισκεπτόμαστε κάθε μέρα. Πρόκειται για μια αρκετά καλή ιδέα, που θα ενθαρρύνει τους παίκτες να σπαταλούν λίγα λεπτά κάθε ημέρα στο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλο ένα στοιχείο έχει ως εξής: Όταν νικήσετε κάποιον Gym Leader σε κάποιο Pokemon Gym, θα έχετε κάποιο χρόνο στη διάθεσή σας, κατά τον οποίο μόνο εσείς θα μπορείτε να βάλετε Pokemon στο γυμναστήριο. Αυτό θα διορθώσει ένα πρόβλημα, που είχε προκύψει με τους “Gym ninjas”, που σας έπαιρναν το γυμναστήριο, τη στιγμή που νικούσατε τον Gym Leader.

Η τελευταία αλλαγή έχει να κάνει με το επίπεδο του Prestige, που πέφτει περισσότερο, αν εσείς νικήσετε κάποιο μέλος του Gym. Επίσης μειώθηκε το επίπεδο του Prestige, που κερδίζετε αν κάνετε προπόνηση σε φιλικό σας γυμναστήριο. Αυτόματα έτσι, αποδυναμώνονται τα γυμναστήρια για πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπρόσθετα, χρήστες ανακάλυψαν στον κώδικα του νέου update του Pokemon GO αναφορές σε ολόκληρη τη δεύτερη γενιά των Pokemon, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ίσως είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζαμε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης