Η κινέζικη εταιρεία, OnePlus, διέθεσε το πρώτο της smartphone στην αγορά, OnePlus One, πριν 2 χρόνια. Ο τρόπος που μπορούσατε να το αγοράσετε ήταν μόνο μέσω του site της OnePlus και μόνο μέσω ενός συστήματος με προσκλήσεις. Απ’ ότι φαίνεται, η εταιρεία αλλάζει τακτική για την απήχηση σε ευρύτερο κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ένας τρόπος είναι η κατάργηση του συστήματος με τις προσκλήσεις, κάτι το οποίο φαίνεται να αλλάζει με την έλευση του OnePlus 3 στις 14 Ιουνίου, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα μπορείτε να το αγοράσετε από το site τους, όπως γίνεται και με όλα τα άλλα smartphones της αγοράς. Το σύστημα με τις προσκλήσεις απαιτούσε είτε την εγγραφή σας για κράτηση, είτε να είστε τυχεροί και να κερδίζατε σε κάποιο promotion της εταιρείας ή να λάβετε πρόσκληση από κάποιον κάτοχο OnePlus.

O άλλος τρόπος με τον οποίο η εταιρεία διευκολύνει τη διάθεση των συσκευών της είναι συνεργασία με το Amazon UK. Μπορείτε να παραγγείλετε αυτή τη στιγμή το OnePlus 2 προς €319 (στην ίδια τιμή που θα το βρείτε στο site της εταιρείας), αλλά και το OnePlus X.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να υπενθυμίσουμε ότι το OnePlus X μπορείτε επίσης να το βρείτε στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Public.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης