Η Samsung ετοιμάζεται να αποκαλύψει το νέο Samsung Galaxy S9 και S9+ στις 25 Φεβρουαρίου, ενώ τις προηγούμενες ημέρες έκαναν την εμφάνισή τους κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν αρκετές ομοιότητες με τα S8 και S8+.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για τις τιμές των συσκευών, με το Galaxy S9 να κοστίζει 950.000 γουον, ενώ το S9+ βρίσκεται στα 990.000 γουον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για συγκριτικούς λόγους, να αναφέρουμε ότι το Galaxy S8 κοστίζει 935.000 γουον (875$), δηλαδή περίπου 700 ευρώ, ενώ η αρχική του τιμή στη χώρα μας ήταν στα 829€, με το S8+ να κοστίζει 929€.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Samsung πωλεί τα προϊόντα της πιο ακριβά στην αγορά της Ν. Κορέας, το S9 αναμένεται να κοστίζει περίπου 800 δολάρια, με το S9+ να φτάνει τα 900 δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στη Ν. Κορέα στις 2 Μαρτίου, ενώ οι αποστολές αναμένεται να ξεκινήσουν στις 8 Μαρτίου.

Για το 2018, η Samsung φαίνεται να ξεκινά νωρίς νωρίς, έπειτα από την περσινή καθυστέρηση, ενώ ταυτόχρονα θα προλάβει τον ανταγωνισμό: η Huawei, η LG και η HTC δεν θα παρουσιάσουν τις ναυαρχίδες τους στην MWC, αλλά μετά από την έκθεση.

Επίσης σήμερα έγινε γνωστό μέσω μιας σελίδας υποστήριξης της Samsung στη Γερμανία, ότι τα ευρωπαϊκά μοντέλα των S9 και S9+ θα είναι dual SIM και θα χρησιμοποιούν την υβριδική θύρα, που υπήρχε και στα S8 και S8+. Θα μπορείτε να κάνετε χρήση δύο SIM καρτών ή μίας SIM και μίας microSD.

Όσο πλησιάζει η παρουσίαση του S9, τόσο περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να βγαίνουν στη δημοσιότητα. Συντονιστείτε για ό,τι νεότερο.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης