Πριν από 2 χρόνια κυκλοφόρησε πρώτη φορά το Quizdom στην ελληνική αγορά για Android και iOS. Σύντομα έγινε μια από τις πιο επιτυχημένες εφαρμογές στην Ελλάδα με πλέον 1,8 εκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες και TV Show σε ώρα υψηλής τηλεθέασης. Το Νοέμβρη, λοιπόν, πρόσθεσε στο ενεργητικό της μια ακόμα καινοτομία, κυκλοφορώντας το Quizdom στο Facebook Messenger.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρόκειται παγκοσμίως για το πρώτο social παιχνίδι σε αυτή τη νέα πλατφόρμα του Facebook, σύμφωνα με τις έρευνές μας», αναφέρει ο ιδρυτής της Τριαντάφυλλος Ξυλούρης. Το νέο Quizdom παίζεται μέσα από την εφαρμογή του Facebook Messenger, που είναι διαθέσιμη για κινητά, αλλά και υπολογιστές. Αυτό ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους χρήστες των Windows phone, καθώς πλέον μπορούν να παίξουν Quizdom μέσα από την πλατφόρμα Messenger.

Το Quizdom Messenger διαφοροποιείται αρκετά από την υπάρχουσα εφαρμογή, εφόσον πρόκειται για μία πιο σύντομη εκδοχή του παιχνιδιού με μία ερώτηση και δυνατότητα σύνδεσης και συνομιλίας με τον αντίπαλο. Αυτή η μορφή, άλλωστε, συμβαδίζει με την πρωταρχική λειτουργία του Messenger. Έτσι το Quizdom συνδυάζει διασκέδαση και επικοινωνία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη χιλιάδες χρήστες ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν τη νέα εφαρμογή. Όποιος θέλει να δοκιμάσει το νέο παιχνίδι, μπορεί να μπει στο Facebook-Messenger και να στείλει μήνυμα «Random» στη σελίδα του Quizdom στο Facebook (www.facebook.com/QuizdomGreece). Αμέσως θα πάρει πρόσκληση από έναν τυχαίο παίκτη που είναι ενεργός αυτή τη στιγμή και θα μπορέσει να αποδείξει τις γνώσεις του, πλέον, και στο Facebook.

Quizdom Facebook σελίδα: www.facebook.com/QuizdomGreece
Quizdom Messenger (link για απευθείας σύνδεση): http://tinyurl.com/Quizdom-M

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης