To OnePlus 7T Pro έκανε την επίσημη εμφάνισή του και φέρνει τις αναμενόμενες βελτιώσεις που προσφέρει η OnePlus στα τηλέφωνά της κατά το 2ο εξάμηνο της χρονιάς με τις “T” σειρές. Μαζί του, παρουσιάστηκε και το McLaren Edition, το οποίο σχεδιαστικά είναι επηρεασμένο από τον κατασκευαστή αυτοκινήτων.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το OnePlus 7T Pro έρχεται με τον πιο πρόσφατο Snapdragon 855+ της Qualcomm, που υπόσχεται έως και 15% υψηλότερες επιδόσεις στα γραφικά, ενώ η λίστα με τα παιχνίδια που υποστηρίζουν 90Hz όλο και αυξάνεται, καθώς οι οθόνες των OP7T και 7T Pro υποστηρίζουν 90Hz, αλλά και HDR10+. Η οθόνη του OnePlus 7T Pro είναι 6,67″ AMOLED QuadHD+.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Θα έρθει μόνο με 8GB RAM, καθώς τα 12GB προορίζονται μόνο για την McLaren Edition, ενώ συνοδεύεται από 256GB αποθ. χώρου (UFS 3.0). 

H άλλη μεγάλη αλλαγή είναι η υποστήριξη της φόρτισης Warp Charge 30T, που είναι κατά 23% πιο γρήγορη από τη φόρτιση της σειράς OP7 με τον φορτιστή των 30W.

Η pop-up selfie κάμερα των 16MP παραμένει απαράλλαχτη, με την τριπλή στο πίσω μέρος να αποκτά μια νέα “macro” λειτουργία. Το 7T Pro διαθέτει μεγαλύτερο εστιακό ζουμ (3x), αλλά και οπτική σταθεροποίηση. Ο βασικός αισθητήρας στα 48MP και ο υπερ-ευρυγώνιος στα 16MP είναι ίδιοι.

 

 

 

Όπως αναφέραμε και πριν, το OnePlus 7T Pro McLaren Edition έρχεται με 12GB RAM και 256GB αποθ. χώρου. H πίσω μεριά φαίνεται μαύρη με “νερά ξύλου” και κίτρινες γραμμές στα πλάγια, ενώ στο πακέτο θα περιλαμβάνει και μια μαλακή υφασμάτινη (alcantara) θήκη.

 

 

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Οι πωλήσεις των OnePlus 7T και 7T Pro ξεκινούν στις 17 Οκτωβρίου, ενώ του 7T Pro McLaren Edition στις 5 Νοεμβρίου.

  • OnePlus 7T – €599
  • OnePlus 7T Pro – €759
  • OnePlus 7T Pro McLaren Edition – €859

 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης