H OnePlus έχει χτίσει τη φήμη της προσφέροντας υψηλή ποιότητα σε κορυφαίες τιμές, αποτελώντας πολλές φορές επιλογή value for money. Το OnePlus 6T παρουσιάστηκε επίσημα και σίγουρα συνεχίζει στον ίδιο δρόμο…

Το OnePlus 6T έρχεται 6 μήνες μετά το OnePlus 6 να το αντικαταστήσει με πολλαπλές βελτιώσεις και σχεδόν ίδια τιμή. Οι μισές βελτιώσεις του αφορούν το hardware και οι άλλες μισές το λογισμικό. Διαθέτει μικρότερη εγκοπή, σε σχήμα σταγόνας αυτή τη φορά, μεγαλώνοντας τον ωφέλιμο χώρο της οθόνης, αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία. Όσον αφορά το λογισμικό, βλέπουμε βελτιώσεις στις επιδόσεις, αλλά και στην κάμερα.

Η OnePlus για πρώτη φορά αποφάσισε να αφαιρέσει τη θύρα ακουστικών 3.5mm jack, αλλά από την άλλη διαθέτει τα ακουστικά της USB-C Bullets τα 20 ευρώ, ενώ στο πακέτο του OnePlus 6T θα συμπεριλάβει και αντάπτορα USB-C σε 3.5mm.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το OnePlus 6T έχει εμφανώς μικρότερα bezels, τόσο στο επάνω μέρος, όσο και στο κάτω. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων βρίσκεται λίγο κάτω από τη μέση του κινητού και θα εμφανίζει ένα εικονίδιο για να ακουμπήσετε το δάκτυλό σας.

Η οθόνη μεγάλωσε από τις 6,28 ίντσες στις 6,4 και φαίνεται ψηλότερη σε σχέση με το OP6. H μπαταρία μεγάλωσε ουσιωδώς από τα 3,300mAh στα 3,700mAh.

Οι κάμερες είναι ίδιες σαν hardware με του OP6, αλλά λειτουργούν με διαφορετικό software. Έχουμε δύο στο πίσω μέρος (16MP f/1.7 OIS και 20MP f/1.7) που μπορούν να παράγουν 2x telephoto φωτογραφίες. Μπροστά έχουμε 16MP με f/2.0.

Η διπλή στο πίσω μέρος μπορεί να τραβά φωτογραφίες με βελτιωμένο HDR σε σχέση με το OnePlus 6 χάρη στο νέο λογισμικό, ενώ υπάρχει και νέο Nightscape χαρακτηριστικό για φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ο επεξεργαστής είναι και πάλι φυσικά Snapdragon 845 με 6/8GB RAM, αλλά η OnePlus βελτίωσε το OxygenOS και πλέον υποστηρίζεται νέο Gaming mode και Smart Boost.

Διατίθενται 3 τρόποι πλοήγησης: ένας της OnePlus που χρησιμοποιεί χειρονομίες αντίστοιχες με της Apple, το κλασικό pill button του Android Pie 9.0 και το κλασικό μοτίβο με τα τρία κουμπιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, η φόρτιση θα βασίζεται φυσικά στην τεχνολογία Dash Charge της OnePlus στα 20W και θα φορτίζει το κινητό σας για χρήση μιας ημέρας μέσα σε 30 λεπτά.

Το OnePlus 6T θα είναι διαθέσιμο από τις 6 Νοεμβρίου σε τρεις εκδόσεις: 6/128GB στα 549€, 8/128GB στα 579€ και 8/256GB στα 629€.  Υπάρχει επίσης και σύστημα ανταλλαγής συσκευής, με το οποίο μπορείτε να κερδίσετε έκπτωση για την αγορά του νέου OnePlus 6T.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης