Απ’ ό,τι φαίνεται, το notch, που παρουσιάστηκε με το iPhone X, το μικρό πλαίσιο στο πάνω μέρος της οθόνης που περικλείει την κάμερα και τους αισθητήρες, γίνεται όλο και πιο συχνό φαινόμενο, καθώς και η OnePlus φαίνεται να ακολουθεί αυτήν τη μόδα.

Πριν μερικές ημέρες διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του επερχόμενου OnePlus 6, που φαίνεται να διαθέτει bezel-less σχεδιασμό με ένα μικρό notch στο πάνω μέρος. Επίσης το πίσω μέρος φαίνεται να είναι επενδυμένο με γυαλί, κάτι το οποίο αποτελεί αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Επίσης διακρίνονται ένας αισθητήρας αποτυπωμάτων και μια διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τις πληροφορίες για την εμφάνισή του, πλέον φαίνεται ότι έχουμε και μερικές πληροφορίες για τις επιδόσεις του. Μια πηγή κοντά στην OnePlus αποκάλυψε το σκορ της συσκευής στο AnTuTu benchmark και φαίνεται να πιάνει την κορυφή και να ξεπερνά ακόμα και το επερχόμενο Mi Mix 2S της Xiaomi. Mε σκορ 276510 το OP6 κατακτά την κορυφή και είναι ξεκάθαρο ότι θα φορά τον Snapdragon 845.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι άλλο που κάνει εντύπωση είναι η αναλογία των screenshots που διέρρευσαν, που υποδεικνύουν οθόνη αναλογιών 19:9, κάτι εκτός των καθιερωμένων που καθιστά το τηλέφωνο ακόμα πιο μακρόστενο από αυτά που έχουμε δει στην αγορά της κινητής τα τελευταία χρόνια.

Το OnePlus 6 αναμένεται να παρουσιαστεί τον ερχόμενο Ιούνιο και να γίνει διαθέσιμο τον ίδιο μήνα. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για κάτι τέτοιο, αλλά η εταιρεία είναι ιδιαίτερα πιστή στα ραντεβού της.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης