Το νέο OnePlus 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει πιο σύντομα απ’ ό,τι περιμέναμε. Ήδη η OnePlus έχει ξεκινήσει τα teasers για τα εξελιγμένα gestures, που αναμένεται να υποστηρίζει η νέα συσκευή, ενώ έχουν επιβεβαιωθεί κάποια από τα χαρακτηριστικά, αλλά και το γεγονός ότι θα έχει και αυτό πλέον notch (το μικρό περιθώριο στο πάνω μέρος της οθόνης, ένα trend που ξεκίνησε το iPhone X και πλέον βλέπουμε σε όλο και περισσότερα τηλέφωνα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προηγούμενα τηλέφωνα OnePlus 5 και OnePlus 5T έχουν κοινά στοιχεία σχεδιαστικά με τα OPPO R11 και OPPO R11s. Από τη στιγμή που οι δυο εταιρείες σχετίζονται και έχουμε δει ότι τα τηλέφωνά τους έχουν παρόμοιους σχεδιασμούς, είναι πολύ πιθανό να δούμε ξανά το ίδιο μοτίβο.

Πλέον έχουμε μια πρώτη εικόνα από τα πρώτα renders που κυκλοφόρησαν και δείχνουν ολόκληρη της συσκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα renders δείχνουν τη συσκευή σε τρία χρώματα: μπλε, μαύρο και λευκό. Στο μπροστινό μέρος βλέπουμε το notch, που περικλείει την κάμερα, τον αισθητήρα και το ακουστικό, ενώ οι γωνίες της συσκευής είναι στρογγυλεμένες με μικρά bezels στο κάτω μέρος. Στο πίσω μέρος βλέπουμε γυαλί για πρώτη φορά και τη διπλή κάθετη κάμερα στο κέντρο. Υπάρχει LED flash και αισθητήρας αποτυπωμάτων ακριβώς από κάτω, με το logo της OnePlus να είναι ακριβώς από κάτω. Το logo όπως και το alert slider είναι κόκκινο και ξεχωρίζει.

Το OnePlus 6 γνωρίζουμε ότι θα έρθει με τον Snapdragon 845 και έως 8GB RAM/256GB ROM. Επίσης γνωρίζουμε ότι θα είναι πιο ακριβό από το OnePlus 5T.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης