Για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή της η νέα συσκευή της OnePlus, που θα ονομάζεται OnePlus 5. Η κινέζικη εταιρεία με τα κινητά που κοντράρονται με την «ελίτ» και ταυτόχρονα κοστίζουν τα μισά χρήματα ετοιμάζει τη νέα της ναυαρχίδα που θα κυκλοφορήσει αργότερα μες στη χρονιά.

Έπειτα από τα OnePlus 3 και OnePlus 3T, δεν έρχεται το OnePlus 4, αλλά το 5, καθώς η εταιρεία το αποφεύγει λόγω της τετραφοβίας, μιας προκατάληψης στην Κίνα για τον αριθμό “4”. Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο είναι τα πρώτα renders που βγήκαν στη δημοσιότητα και μας δίνουν εικόνα για την εμφάνιση της συσκευής, αν και ενδέχεται να αλλάξει μέχρι την κυκλοφορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο στοιχείο που έχουμε είναι ότι η OnePlus επιστρέφει στη μαύρη απόχρωση, ενώ φαίνεται και η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Η μεταλλική κατασκευή των 3 και 3T φαίνεται να επιστρέφει για το 5, ενώ δεν φαίνονται antenna lines στο πίσω μέρος.

Επίσης η έλλειψη αισθητήρα αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος υποδηλώνει ότι θα βρίσκεται στο μπροστά μέρος, ενώ φήμες λένε ότι θα έχει την ίδια selfie cam με το OnePlus 3T στα 16MP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλες φήμες αναφέρουν ότι θα έχει QHD οθόνη 5,5 ιντσών, τον κορυφαίο Snapdragon 835, τουλάχιστον 6GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου με μπαταρία 3.000mAh. To πάχος του θα είναι στα 7mm.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης