Η HMD Global ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τρεις νέες συσκευές Nokia μες στις επόμενες εβδομάδες, όμως οι fans θέλουν να μάθουν περισσότερα για τις συσκευές που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Αυτήν τη στιγμή, η φινλανδική εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει συσκευή hi-end, κάτι που ίσως είναι σοφό, καθώς ανταγωνιστές, όπως η LG, η Samsung και η HTC έχουν ανακοινώσει τις ναυαρχίδες τους για το πρώτο μισό του έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η HMD Global σκοπεύει να ανταγωνιστεί τα Samsung Galaxy S8, LG G6 και HTC U Ultra, σε δεύτερο χρόνο. Σύμφωνα με νέα αναφορά, το Nokia 9 θα παρουσιαστεί στα τέλη Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου, κάτι που σημαίνει ότι ίσως γίνει διαθέσιμο στις αγορές προς τα τέλη του έτους.

Η ίδια αναφορά λέει ότι το Nokia 9 θα κυκλοφορήσει παντού παγκοσμίως, αλλά οι τιμές θα διαφέρουν αναλόγως περιοχής προφανώς. Για παράδειγμα, στην Αμερική ενδεχομένως να κοστίζει 699 δολάρια, ενώ στην Ευρώπη μπορεί να φτάσει τα 749 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε άλλες αγορές, όπως είναι η Ινδία, το Nokia 9 θα πωλείται προς 44.999 Rs, το οποίο είναι περίπου 699 δολάρια, το ίδιο περίπου ποσό που θα πρέπει να πληρώσουν οι αμερικανοί καταναλωτές.

Ο λόγος καθυστέρησης της κυκλοφορίας του Nokia 9 είναι η περιορισμένη διάθεση των επεξεργαστών Qualcomm Snapdragon 835. Εκτός από το Nokia 9, η HMD Global αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος συνολικά περίπου 6 ή 7 συσκευές.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης