Το Nokia 7 Plus φαίνεται ότι θα είναι το πρώτο τηλέφωνο για τη Nokia με οθόνη που θα διατηρεί το νέο στάνταρ στις αναλογίες των κινητών, που είναι το 18:9. Η οθόνη θα είναι 6 ιντσών και θα προστατεύεται από Gorilla Glass ενώ στο πίσω μέρος θα έχει διπλή κάμερα Zeiss και κατασκευή από αλουμίνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H κάμερα θα έχει τη δυνατότητα για 2x zoom χάρη στον wide φακό (12MP) και τον tele φακό (13MP). Θα υπάρχει η επιλογή για Pro mode στη λήψη φωτογραφιών για μεγαλύτερο έλεγχο φυσικά, ενώ το χαρακτηριστικό “Bothies” επιστρέφει, επιτρέποντάς σας να τραβήξετε δύο φωτογραφίες ταυτόχρονα με την μπρος και πίσω κάμερα. Η μπροστινή κάμερα λέγεται ότι θα είναι 16MP.

Το Nokia 7 Plus θα έχει επίσης σχεδιασμό με δύο χρωματικούς τόνους, που θα κάνει κάποιες λεπτομέρειες, όπως την περίμετρο του αισθητήρα αποτυπωμάτων για παράδειγμα, να ξεχωρίζουν. Η υφή του θα είναι κεραμική, που σημαίνει ότι δεν θα γλιστράει στο χέρι σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Snapdragon 660 θα τροφοδοτεί τη συσκευή, ενώ θα έρθει με 4GB RAM και 64GB χώρου, επεκτάσιμου μέσω microSD. Διαθέτει επίσης USB-C θύρα με τη δυνατότητα λειτουργίας Quick Charging, ενώ θα έχει και λειτουργικό το Android Oreo απευθείας όταν κυκλοφορήσει. Αναμένουμε επίσημες πληροφορίες, αλλά και τιμή/ημερομηνία κυκλοφορίας.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης