Σήμερα αποκαλύφθηκε επίσημα από την Meizu το M6s. Η κινέζικη εταιρεία παρουσίασε σήμερα το τηλέφωνο, το οποίο διαθέτει 18:9 οθόνη, το chipset Exynos 7872 με 6-πύρηνη CPU, αλλά για πρώτη φορά αισθητήρα αποτυπωμάτων στο πλάι της συσκευής που ξεκλειδώνει την οθόνη σας σε 0,2 δευτερόλεπτα.

Η θέση του αισθητήρα αποτυπωμάτων είναι για πρώτη φορά σε κινητό της Meizu σε αυτό το σημείο, ενώ επίσης για πρώτη φορά βλέπουμε τον Exynos 7872 της Samsung σε κάποια συσκευή. Οι δύο πυρήνες του είναι Cortex-A73 στα 2.0GHz και οι άλλοι τέσσερις είναι Cortex-A53 στα 1.6GHz. Η GPU είναι η Mali-G71 MP3 και η RAM της συσκευής θα είναι 3GB, ενω θα έρθει σε δύο εκδόσεις: 32GB / 64GB αποθ. χώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου καλύπτεται κυρίως από την οθόνη των 5.7″ με HD+ ανάλυση (1440×720) και με γυαλί 2.5D. Η μπροστινή κάμερα (selfie) είναι στα 8MP, ενώ η πίσω έρχεται με 16MP και διάφραγμα f/2.0 μαζί με LED flash. Το σώμα είναι από αμμοβολημένο μέταλλο.

Το OS της συσκευής θα είναι το Flyme 6.2 της Meizu. Η μπαταρία είναι 3,000 mAh και έρχεται με fast charging 18W και θύρα USB-C. Η Meizu υπόσχεται 30% φόρτιση σε 15 μόλις λεπτά και 52% σε μισή ώρα. Επίσης, η εταιρεία αναφέρθηκε στην AI, όπως και όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές αυτήν την εποχή, παρουσιάζοντας τη μηχανή One Mind “που παρέχει βελτιωμένες επιδόσεις και καλύτερη αυτονομία”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κουμπί mBack δεν υπάρχει πλέον, αλλά στη θέση του υπάρχει ένας κύκλος, που ονομάζεται Super mBack και υποστηρίζει τις περισσότερες λειτουργίες που έχουμε δει σε παλαιότερες συσκευές της εταιρείας, ενώ αναγνωρίζει και νέες. Πρόκειται για το ίδιο κυκλικό κουμπί που υπήρχε στο Meizu MX2.

To τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου στα 126€ για τα 32G και στα 152€ για τα 64GB, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο, ασημί, χρυσό και μπλε.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης