Αν νιώθετε λίγο άτυχοι στα ερωτικά σας, μια νέα έρευνα έρχεται να μοιράσει ελπίδα. Σύμφωνα την έρευνα του CompareMyMobile, το κινητό σας ίσως παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Η έρευνα αναφέρει ότι οι millenials είναι πολύ πιο πιθανό να επηρεαστούν από το κινητό που διαθέτει το επίδοξο ταίρι τους απ’ ό,τι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούν. Συνεχίζοντας, αναφέρεται ότι το “λάθος” τηλέφωνο μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες απόρριψης έως και 75%!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι το τηλέφωνο που μπορεί να σας κάνει πιο ελκυστικούς είναι ένα iPhone (76%), ενώ αυξάνονται οι πιθανότητες αν συνδυαστεί με Apple Watch. Προσοχή όμως, αν έχετε στα αυτιά σας τα AirPods, τότε οι πιθανότητες μειώνονται, καθώς δεν φαίνεται ελκυστικό να εξέχει το ακουστικό από το αυτί κάποιου. Τα ασύρματα ακουστικά σε μορφή “buds” είναι πιο ελκυστικά. Τα Samsung επίσης βελτιώνουν τις πιθανότητές σας κατά 19%, σύμφωνα με την έρευνα.

Από την άλλη μεριά, οι πιθανότητες να βρει κάποιος ταίρι μειώνονται, αν αυτός είναι κάτοχος Google Pixel (10%) ή Sony κατά 14%. Το τηλέφωνο όμως που πρακτικά κάνει κάποιον “undatable” είναι το BlackBerry, που μειώνει τις πιθανότητες κατά 74%. Ίσως αυτό αλλάξει με την κυκλοφορία των νέων 5G μοντέλων…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα πάντα με την έρευνα, το τηλέφωνο που διαθέτει κάποιος είναι πιο σημαντικό για τις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες, ενώ το γκρουπ που επηρεάζεται περισσότερο είναι οι ηλικίες 31-35. Επιπρόσθετα, σε κάποιες πόλεις, τα tech gadgets έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα για τη… γοητεία κάποιου. Για παράδειγμα, στη Νέα Υόρκη τα AirPods είναι ιδιαίτερα ελκυστικά.

Το CompareMyMobile δημιούργησε για την έρευνα ψεύτικα προφίλ σε 15 μεγαλουπόλεις σε όλο τον κόσμο. Η μόνη διαφορά στα προφίλ ήταν τα τεχνολογικά προϊόντα που απεικονίζονταν. Τα προφίλ που συμπεριλάμβαναν τεχνολογικά προϊόντα είχαν περισσότερα swipes από αυτά που δεν απεικόνιζαν κάποιο.

Η έρευνα φυσικά δεν κρίνεται έγκυρη σε καμία περίπτωση και τα αποτελέσματα παρουσιάζονται για λόγους ψυχαγωγίας.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης