Οι πληροφορίες που έρχονται για τον διάδοχο του LG G5 είναι συγκεχυμένες με κάποιους να υποστηρίζουν ότι μπορεί να δούμε ξανά modular design και άλλους να λένε ότι η LG θα αφήσει πίσω της τα σχέδια για κινητό με αρθρωτά κομμάτια.

Ακόμη και αν αφήσει πίσω το modular design, οι πληροφορίες τη θέλουν να κρατά ένα από τα χαρακτηριστικά που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους χρήστες. Αυτό είναι η αποσπώμενη μπαταρία, την οποία η LG δείχνει να μη θέλει να αποχωριστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Korea Herald, η LG επιμένει σε αποσπώμενες μπαταρίες προκειμένου να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με την «ασφάλεια και την απόδοση». Η ασφάλεια ίσως να σχετίζεται κάπως με την περίπτωση της Samsung, η οποία λόγω των προβληματικών μη αποσπώμενων μπαταριών του Samsung Galaxy Note 7 το απέσυρε 2 φορές. Ακόμη και αν ήταν αποσπώμενη η μπαταρία, πάλι θα υπήρχε πρόβλημα, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να λυθεί πιο εύκολα και με μικρότερο κόστος.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και σε κάποιες άλλες φήμες (που είχαν ακουστεί και στο παρελθόν) και λένε ότι το LG G6 μπορεί να φορά σκάνερ ίριδας που λειτουργεί και ως εμπρόσθια κάμερα και ότι θα έχει LG Pay. Αναφέρεται επίσης ότι θα φέρει νέες λειτουργίες που δεν έχουμε δει προηγουμένως σε κινητό, χωρίς να επισημαίνεται ποιες είναι αυτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίσημη ανακοίνωση του LG G6 θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2016, ίσως στην MWC 2017 (27 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου). Το LG G6 θα έχει την δύσκολη αποστολή να φέρει τις πωλήσεις που δεν μπόρεσε το LG G5.

Πηγή: Techblog.gr

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης