Τα Huawei P50 Pro και Huawei P50 Pocket κατέφθασαν στην Ευρώπη, καθώς τα δύο τηλέφωνα είναι ήδη διαθέσιμα για προ-παραγγελία στη Βουλγαρία, την Τσεχία και την Κροατία.

Το Huawei P50 Pro μπορεί να αγοραστεί από βουλγαρικά καταστήματα και vendors με τιμές που ξεκινούν από τα €1.125 για τη SIM-free έκδοση, ενώ προς το παρόν μόνο η έκδοση των 8/256GB φαίνεται να είναι διαθέσιμη σε χρυσό και μαύρο. Η περίοδος των προ-παραγγελιών λήγει στις 6 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αναδιπλούμενο Huawei P50 Pocket είναι επίσης διαθέσιμο για προ-παραγγελία στην τιμή των €1.435, στην έκδοση 8/256GB σε χρώμα Ceramic White. Και τα δύο τηλέφωνα έχουν ως δώρο προ-παραγγελίας, τα ακουστικά FreeBuds 4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το P50 Pro εμφανίστηκε επίσης σε τσέχικα και ιταλικά sites της Huawei, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν από τις 26 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των sites, τα τηλέφωνα θα έχουν λογισμικό EMUI 12 και όχι HarmonyOS, όπως έχουν οι εκδόσεις που κυκλοφορούν στην Κίνα. Αναμένουμε και επίσημες ανακοινώσεις για την Ελλάδα, μαζί με τις τιμές, οι οποίες πιθανώς να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης