Οι Black Friday προσφορές στα προϊόντα της Huawei συνεχίζονται κι έτσι δίνεται η ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν, να βρουν τα προϊόντα που χρειάζονται σε μοναδικές προσφορές, οι οποίες θα κρατήσουν έως και την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου. Έχετε μόνο λίγες ημέρες ακόμη για να αποκτήσετε το κινητό που ψάχνατε, λοιπόν. Βιαστείτε!

Ανάμεσα στην πλούσια γκάμα των smartphones της εταιρείας, βρήκαμε 3 κινητά σε προσφορά που είναι πραγματικά «άχαστη». Ο συνδυασμός των εξαιρετικών χαρακτηριστικών με την ανεπανάληπτη τιμή μάς τράβηξαν την προσοχή κι έτσι κι εμείς σας προτείνουμε τα παρακάτω τρία smartphones, που θα βρείτε σε τιμές κάτω των 200 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

HUAWEI P Smart S – €159


 

H σειρά P Smart της Huawei είναι εξαιρετικά δημοφιλής χάρη στα απίθανα, premium χαρακτηριστικά της και τον «έξυπνο» σχεδιασμό της. Έχουμε ένα smartphone λεπτεπίλεπτο και elegant, ιδιαίτερα ελαφρύ και ιδανικό για όλες τις ηλικίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οθόνη OLED στις 6,3 ίντσες υποστηρίζει υψηλή ανάλυση (2400×1800) και ξεχωρίζει με τον dewdrop σχεδιασμό και την τριπλή κάμερα με τον βασικό αισθητήρα στα 48 MP, που συνοδεύεται από υπερευρυγώνιο 120 μοιρών, αλλά και φακό βάθους πεδίου για τις καλύτερες bokeh φωτογραφίες! Η selfie camera είναι στα 16 MP και συλλαμβάνει υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας, με το Super Night Mode να χρησιμοποιείται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού για μοναδικές νυχτερινές λήψεις.

Ιδανικό για gaming, αλλά και lifestyle χρήση, το P Smart S έρχεται με προεγκατεστημένο το AppGallery, όπως και σε όλα τα κινητά της εταιρείας. Το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της Huawei διαθέτει τεράστια ποικιλία διεθνών, αλλά και τοπικών εφαρμογών, προσφέροντας εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

HUAWEI P30 lite – €179


 

Το απίθανο best-seller της Huawei έρχεται σε καταπληκτική τιμή και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.  Πρόκειται για ένα πολυεργαλείο, που συνδυάζει απίθανη εμφάνιση με εξαιρετικές επιδόσεις σε φωτογραφία και υψηλές προδιαγραφές.

Το P30 lite έρχεται με τριπλή κάμερα για φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, απίθανο hyper sampling lossless  zoom που μετατρέπει τον αισθητήρα των 48 MP σε φακό super zoom και ευρυγώνιο φακό στις 120 μοίρες. Η φωτογραφία του P30 lite συνδυάζει AI δυνατότητες για την αναγνώριση σκηνής και ρυθμίζει αυτόματα την αντίθεση, τον φωτισμό και το χρώμα για απίθανες φωτογραφίες.

Η οθόνη του είναι στις 6,15 ίντσες με εγκοπή σε σχήμα  σταγόνας. Διαθέτει πιστοποίηση TÜV Rheinland Eye Comfort για μια άνετη εμπειρία προβολής και για ξεκούραστη θέαση.

Το P30 lite έρχεται με Google Mobile Services και παρέχει πρόσβαση τόσο στο Google Play Store, όσο και στο AppGallery της Huawei, για να βρείτε πραγματικά όποια εφαρμογή χρειάζεστε.

HUAWEI P40 lite E – €129


 

Το τρίτο κινητό που έχουμε να προτείνουμε είναι το φετινό «μικρό» της φωτογραφικής σειράς P40, το P40 lite E. Απίθανος σχεδιασμός με αποχρώσεις που χρησιμοποιούν νανοτεχνολογία για εντυπωσιακό 2.5D εφέ και FullView οθόνη στις 6,39 ίντσες και punch hole σχεδιασμό. Η αναλογία οθόνης προς σώμα φτάνει το 90.15% και έχουμε ελάχιστο πλαίσιο οθόνης.

Διαθέτει τριπλή κάμερα AI με βασικό αισθητήρα στα 48 MP, υπερευρυγώνιο και αισθητήρα βάθους για εξαιρετικό εφέ θολώματος, ενώ παράλληλα αναγνωρίζει σε πραγματικό χρόνο το περιβάλλον για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης της σκηνής και έχουμε επαγγελματικές φωτογραφίες.

Υποστηρίζει επιτάχυνση στο gaming με πολλαπλά σενάρια και αλγόριθμους που ρυθμίζουν την απόδοση αναλόγως χρήσης. Συνδυάζεται με τεράστια μπαταρία στα 4000 mAh για μοναδική αυτονομία και διαθέτει ακόμη και αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

Υποστηρίζει το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της Huawei, το AppGallery, που επιτρέπει στον χρήστη να περιηγηθεί και να κατεβάσει εφαρμογές για κάθε χρήση, με αποκλειστικό περιεχόμενο και ειδικές προσφορές.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης