Μια εκστρατεία χρηματοδότησης στο Kickstarter που προωθεί το μικρότερο smartphone 4G του κόσμου ξεπέρασε ήδη το ποσό των 56.954 δολαρίων και έφτασε τους 726 υποστηρικτές, ενώ έχει ακόμα 34 μέρες για να λήξει. Το project αφορά την κατασκευή ενός τηλεφώνου μικρού μεγέθους το οποίο τρέχει το Android 7.0 Nougat και υποστηρίζει δίκτυο 4G.

Η Unihertz, η ομάδα πίσω από την ιδέα, περιγράφει το smartphone ως την “απόλυτη απάντηση σε κάθε περίπτωση όπου η χρήση ενός μεγάλου, ακριβού κύριου τηλεφώνου είναι ενοχλητική”. Το κύριο σημείο φυσικά που εστιάζει η εκστρατεία χρηματοδότησης του τηλεφώνου είναι το μέγεθός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ τα μεγέθη της οθόνης των smartphones γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα, υπάρχουν μερικοί χρήστες που προτιμούν τα μικρότερα smartphones, γι’ αυτό και οι κατασκευαστές πολλές φορές παρέχουν mini εκδόσεις των μεγαλύτερων μοντέλων.

Όμως, η Unihertz παρέχει στους καταναλωτές ένα μικρό και εύχρηστο δευτερεύον τηλέφωνο, το οποίο χωράει ακόμη και στη μικρότερη τσέπη των τζιν σας. Λόγω του μεγέθους του, ταιριάζει στις ανάγκες των χρηστών σε πολλές περιπτώσεις, όταν δηλαδή θα ήταν άβολα να μεταφέρουν μια ογκώδη συσκευή μαζί τους και θα προτιμούσαν να την αφήσουν στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Jelly smartphone θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις: μία που θα έρθει με 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου και μία δεύτερη με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου.

Το μέγεθος του τηλεφώνου δεν εμπόδισε τους προγραμματιστές να εξοπλίσουν το μικροσκοπικό τηλέφωνο με μια μπροστινή κάμερα στα 2MP και οπτικό αισθητήρα 8MP, μαζί με επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα χρονισμένο στο 1.1GHz. Η οθόνη του είναι LCD 2,45 ιντσών. Η συσκευή έρχεται επίσης με γυροσκόπιο και αισθητήρα GPS, μαζί με υποστήριξη Dual Nano SIM.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε εδώ:
https://www.kickstarter.com/projects/jellyphone/jelly-the-smallest-4g-smartphone

Πηγή: secnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης