Έχουν ξεκινήσει να σχηματίζονται ουρές έξω από Apple Stores στην Αμερική, με Apple fans να θέλουν να πιάσουν πρώτοι στα χέρια τους το νέο iPhone X. Οι φωτογραφίες είναι από τη Νέα Υόρκη και το κατάστημα της Apple στην 5η λεωφόρο.

Με ψυγειάκια και σκηνές έχει σχηματιστεί ουρά 100 μέτρων όπως αναφέρει το Techblog. Στο επίσημο site της Apple και συγκεκριμένα του καταστήματος της 5th Avenue διαβάζουμε ότι την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα ανοίξει τις πόρτες του στις 8 το πρωί και θα μείνει ανοιχτό έως τις 12 τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας λογικά για να εξυπηρετήσει τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτιμήσεις για 9-12 εκατ. παραγγελίες τις 3 πρώτες μέρες

Οι προ-παραγγελίες για το iPhone X ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή και οι αποστολές στους πρώτους χρήστες θα ξεκινήσουν από αύριο 3 Νοεμβρίου. Παρά τα 999 δολάρια ως τιμή έναρξης, η Apple ανακοίνωσε ότι οι προ-παραγγελίες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Ωστόσο, η ίδια έχει σταματήσει να ανακοινώνει αριθμούς παραγγελιών, κι έτσι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς πόσο μεγάλη είναι η ζήτηση του iPhone X.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αναλυτής της Rosenblatt Securities, Jun Zhang μας δίνει τους πρώτους αριθμούς, εκτιμώντας ότι μέσα στις 3 πρώτες μέρες που άνοιξαν οι προ-παραγγελίες, οι επίδοξοι κάτοχοι του iPhone X είναι μεταξύ 9 και 12 εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο στην Κίνα, οι προ-παραγγελίες του iPhone X έχουν έφτασαν στα 6.5 εκατομμύρια το πρώτο σαββατοκύριακο.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι εκτιμήσεις του Jun Zhang είναι σωστές, αλλά με δεδομένο ότι ο χρόνος παράδοσης του iPhone X, έχει ανέβει στις 5-6 εβδομάδες, η ζήτηση φαίνεται πράγματι να είναι μεγάλη. Θα περιμένουμε να δούμε τους επίσημους αριθμούς από την Apple για το πως τα πήγαν iPhone X, iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης