Σήμερα ανακοινώθηκαν οι επίσημες προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης, ενώ παράλληλα άνοιξαν και οι προπαραγγελίες για τα επερχόμενα iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Ήδη είχαμε πληροφορίες για τις άλλες αγορές της Ευρώπης και μπορούσαμε να σχηματίσουμε μια εικόνα, όμως και πάλι ξεπέρασαν τις προβλέψεις μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τις επίσημες τιμές για την Ελλάδα:

  • iPhone 8 (64GB): 859€
  • iPhone 8 (256GB): 1.049€
  • iPhone 8 Plus (64GB): 979€
  • iPhone 8 Plus (256GB): 1.159€
Tα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus κυκλοφορούν σε μία εβδομάδα, στις 29 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα. Τα νέα τηλέφωνα της Apple αποτελούν τον διάδοχο των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, που κυκλοφόρησαν πέρυσι, ενώ τον Νοέμβριο αναμένουμε και την κυκλοφορία του επετειακού iPhone X.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τιμές που βλέπουμε για την ελληνική αγορά είναι στα άνω όρια αυτών που περιμέναμε, καθώς η ακριβότερη τιμή στην Ευρώπη που είχαμε δει ως τώρα ήταν της Ιταλίας, στα 839€ για το iPhone 8 (64GB). Η τιμή του ίδιου μοντέλου στην Αμερική είναι 699 δολάρια.

Μπορεί κάποιος να κάνει μια πρόβλεψη με τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα για να υπολογίσει την τιμή του iPhone X. Αναμένουμε να δούμε αυτές οι τιμές και πώς θα αντιδράσουν οι καταναλωτές.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης