ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ E-SHOP ΤΟΥ ZOUGLA.GR

To νέο υπερσύγχρονο και πιο εξελιγμένο smartphone της αγοράς είναι από σήμερα διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω του e-shop τoυ zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αυτήν τη στιγμή μπορείτε να αποκτήσετε πρώτοι τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, τέσσερις ημέρες νωρίτερα από την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής στην ελληνική αγορά.

Το iPhone 7 παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες και ήδη έχει γίνει ανάρπαστο. Μέσω των προ-παραγγελιών έχουν ήδη εξαντληθεί τα αποθέματα του iPhone 7 Plus, αλλά και της jet black έκδοσης του iPhone 7. Τα αποθέματα είναι περιορισμένα, καθώς η Apple αναμένεται να συμπληρώσει το στοκ εντός των επόμενων μηνών…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να έχετε στα χέρια σας το νέο iPhone από σήμερα…Μπορείτε να βρείτε τη νέα συσκευή της Apple στο e-shop του zougla.gr σε δύο βασικές εκδόσεις: στα 128GB και στα 256GB. Καθεμία από αυτές διατίθεται σε διάφορα χρώματα, που μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Διατίθενται οι παρακάτω εκδόσεις:

  • iPhone 7 (128GB), διαθέσιμα χρώματα: Silver, Gold, Rose Gold – Τιμή: 939€
  • iPhone 7 (256GB), διαθέσιμα χρώματα: Jet Black – Τιμή: 1.049€

Το iPhone 7 είναι ο διάδοχος του iPhone 6s και έρχεται με πολλές βελτιώσεις, που αφορούν τόσο στην εμφάνιση όσο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του. 



Ποιότητα κατασκευής

Κατ’ αρχάς, τα νέα iPhone 7έχουν κατασκευαστεί από ανοξείδωτο ατσάλι (σειρά 7000), προσφέροντας μεγάλη ανθεκτικότητα, διατηρώντας το απαράμιλλο design της Apple. Σημειωτέον, η κεραία των νέων smartphone δεν φαίνεται πουθενά, καθώς βρίσκεται εντός των συσκευών. Παράλληλα, προσφέρεται αντίσταση στο νερό και στη σκόνη, βάσει του πρωτοκόλλου IP67, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ακόμα και σε μια πισίνα να βουτήξετε με το iPhone 7 ανά χείρας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αντίστοιχα, αν είστε σε παραλία με αμμουδιά, η άμμος δεν αποτελεί κίνδυνο.

Home Button με «αίσθηση»

Οι βελτιώσεις στα νέα μοντέλα ξεκινούν απευθείας από το στρογγυλό Home Button. Πλέον το κουμπί πολλαπλών χρήσεων, που χρησιμοποιείται για multitasking/Siri/Touch ID/Apple Pay/επιστροφή στην κεντρική οθόνη, απέκτησε «αίσθηση». Ο εσωτερικός μηχανισμός δόνησης (Taptic Engine) επικοινωνεί με το Home Button. Έτσι, το στρογγυλό κουμπί αποκτά πολλαπλά επίπεδα δόνησης, ανάλογα με τις εντολές του χρήστη και φυσικά τις δυνατότητες έκαστου application. Η τελευταία δυνατότητα σημαίνει ότι οι προγραμματιστές έχουν την επιλογή πια να προσδώσουν δόνηση στο Home Button κατά το δοκούν.

Κάμερα

Η κάμερα του iPhone 7 των 12 MegaPixels και των 6 φακών διαθέτει f/1.8 aperture, ώστε να «ρουφάει» ακόμα περισσότερο φως. Πρακτική μετάφραση: καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το οπίσθιο Flash αποτελείται από 4 LED, προσφέροντας ιδανικότατη οπίσθια στιγμιαία λάμψη. Φυσικά, παραμένουν οι γνωστές δυνατότητες, όπως οπτική σταθεροποίηση, πανοραμική λήψη, Live Photos, Auto HDR, βίντεο έως 4Κ/30 fps. Ένα τρομερά ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα λήψης φωτογραφιών (και Live Photos) με διευρυμένο χρωματικό εύρος, το λεγόμενο wide color gamut. Αυτό προσφέρει μεγαλύτερη «ζωντάνια» και λεπτομέρεια σε κάθε φωτογραφία, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τέλος, η κάμερα του iPhone 7 έχει ψηφιακό ζουμ 5x.

Όσον αφορά στην εμπρόσθια FaceTime HD κάμερα, έχουμε 7 MegaPixels, 1080p βίντεο, επίσης διευρυμένο χρωματικό εύρος, f/2.2 aperture, ανίχνευση προσώπου αλλά και σώματος και διάφορες άλλες δυνατότητες (π.χ. Burst mode, σταθεροποίηση κ.λπ.). Οι απανταχού λάτρεις των selfies είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιηθούν απόλυτα. Ολοκληρώνοντας τα περί κάμερας για τα νέα iPhone 7, ένα έχουμε να πούμε: πρόκειται για την καλύτερη κάμερα που έχει παρουσιάσει η Apple ποτέ. 

Οθόνη

Η οθόνη του iPhone 7 είναι 4.7 ίντσες, 1334×750 γραμμές, IPS Panel και 1400:1 αντίθεση. Είναι κατά 25% φωτεινότερη από το προηγούμενο iPhone 6s, προσφέρει μεγαλύτερο χρωματικό εύρος και βάθος (wide color gamut), 625 cd/τετραγωνικό μέτρο φωτεινότητα και φυσικά «3D Touch».

Ισχύς

Ο κεντρικός επεξεργαστής (CPU), η μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU), ο αισθητήρας κίνησης (Motion CPU), αλλά και ο επεξεργαστής εικόνας είναι ενσωματωμένα στο νέο τσιπ «A10 Fusion» των 64-bit. To A10 Fusion έχει διπλάσια δύναμη σε σχέση με το Α9. Μάλιστα, εν συγκρίσει με το αρχικό μοντέλο iPhone είναι 120 φορές πιο δυνατό, ενώ η δύναμη των γραφικών αντίστοιχα είναι 240 φορές μεγαλύτερη.

Καλαίσθητο design, ανθεκτική κατασκευή, αντοχή στο νερό και στη σκόνη, καλύτερη οθόνη, απείρως καλύτερη κάμερα, τρομερή απόδοση δύναμης, αποθηκευτικός χώρος δίχως περιορισμούς, απαράμιλλο Λειτουργικό Σύστημα (iOS 10), λίαν ικανοποιητική μπαταρία και επιτέλους απόλυτα ψηφιακός, κορυφαίος στερεοφωνικός ήχος, τόσο από τα δύο ηχεία όσο και από τα ακουστικά Lightning. 

H Apple κυκλοφόρησε το πιο εξελιγμένο κινητό και το καλύτερο iPhone ως τώρα. Αποκτήστε το τώρα!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ E-SHOP ΤΟΥ ZOUGLA.GR

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης