Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαζική παραγωγή των φετινών iPhone 12 αναμένεται να καθυστερήσει κατά έναν μήνα. Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, ο αντίκτυπος της πανδημίας στις εφοδιαστικές αλυσίδες έχει αλλοιώσει τα πλάνα της Apple για το iPhone 12. Φήμες λένε ότι θα παρουσιάσει τέσσερα νέα μοντέλα iPhone μέσα στο 2020, ενώ για πρώτη φορά όλα τα μοντέλα θα διαθέτουν OLED οθόνες (συγκεκριμένα 5.4″, 6.1″, 6.7″).

Η Apple παραδοσιακά επιλέγει τον Σεπτέμβριο να παρουσιάσει τα καινούργια iPhone και να τα λανσάρει μέσα στον ίδιο μήνα. Η μαζική παραγωγή κατά το καλοκαίρι επιτρέπει στην εταιρεία να μοιράσει τις συσκευές στα καταστήματα λιανικής αμέσως μετά την παρουσίασή τους.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τις συσκευές και πάλι να λανσάρονται μέσα στον Σεπτέμβρη. Η καθυστέρηση της μαζικής παραγωγής ίσως σημαίνει όμως ότι θα δούμε ελλείψεις σε απόθεμα.

Η Apple είχε ξανά προβλήματα με τη γραμμή παραγωγής και προηγούμενες χρονιές. Το iPhone X που ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 έφτασε στα καταστήματα τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, ενώ το iPhone XR αντίστοιχα έφτασε έναν μήνα αργότερα την επόμενη χρονιά, καθώς η Apple αντιμετώπιζε προβλήματα με την παραγωγή των LCD οθονών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης