Τα Public υποδέχτηκαν πρώτα στην ελληνική αγορά το νέο brand Honor και τις δύο υπερσύγχρονες συσκευές, που η Huawei κυκλοφορεί στην Ελλάδα, Honor 8 και Honor 7 lite. Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του brand πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο Public café του Συντάγματος, με κεντρικό πρόσωπο τον αγαπητό και πολυταξιδεμένο καλλιτέχνη, Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος θα είναι ο «ήρωας» του brand Honor στην Ελλάδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Huawei Honor 8

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νέες συσκευές Honor συνδυάζουν επαναστατικό σχεδιασμό με υψηλές ταχύτητες, σπουδαίες δυνατότητες κάμερας και έξυπνες λειτουργίες, αποτελώντας την τέλεια επιλογή για όλους τους νέους, μοντέρνους και ανατρεπτικούς χρήστες, που θέλουν να έχουν συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. Με βασικό motto το «Honor for the Brave – Honor your Life», οι νέες συσκευές απευθύνονται σε όσους θέλουν να ξεχωρίζουν και να καινοτομούν!

Huawei Honor 7 lite

Πιο συγκεκριμένα στα Public θα βρείτε τις συσκευές Honor 8 και Honor 7 lite, οι οποίες συνδυάζουν τα ασύγκριτα τεχνικά χαρακτηριστικά με μοναδικές δυνατότητες. Το Honor 8 έχει κατασκευαστεί με έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 950 για πολύ γρήγορες επιδόσεις, ενώ διαθέτει βασική dual κάμερα 12MP με χωριστό RGB, μονόχρωμο αισθητήρα και μπροστινή κάμερα 8MP για να βγάζετε απίστευτες φωτογραφίες και selfies. Όσο για την μπαταρία, με τα 3000 mAh που διαθέτει είστε σίγουροι ότι θα σας εξασφαλίσει μεγάλη διάρκεια! Θα το βρείτε σε λευκό χρώμα στην τιμή των 398,99€ στα Public.

Από την άλλη, το Honor 7 lite συνδυάζει έναν ισχυρό επεξεργαστή Kirin 650, 13MP πίσω κάμερα, με διάφραγμα f2.0 και ευρυγώνιο φακό, που εξασφαλίζει ευκρίνεια σε κάθε λήψη, μοναδικό αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, που ξεκλειδώνει την συσκευή σε μόλις μισό δευτερόλεπτο και εξίσου ανθεκτική μπαταρία 3000 mAh, όπως αυτή του Honor 8. Διαθέσιμο σε γκρι, χρυσό, ή ασημί με 199€ στα Public.

Τα νέα smartphones, τα οποία συνδυάζουν υπερμοντέρνο σχεδιασμό, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και υψηλότατες προδιαγραφές κάμερας, αναμένεται να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών, οι οποίοι τώρα μπορούν να τα αποκτήσουν σε ένα κατάστημα Public ή στο Public.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης