Φήμες που κυκλοφόρησαν τον περασμένο μήνα ανέφεραν ότι η Google βρισκόταν σε συζητήσεις με τη Huawei, όσον αφορά την κατασκευή των Pixel smartphones, πριν επιλέξει την HTC ως την κατασκευάστρια εταιρεία τους. Ωστόσο, οι Κινέζοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται πως απέρριψαν τη συνεργασία, καθώς η αμερικανική εταιρεία επέμενε ότι μόνο το δικό της logo θα έπρεπε να βρίσκεται στις συσκευές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πληροφορία αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τον Colin Giles, Vice President του Consumer Business Group της Huawei, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του σημειώνει σε γερμανικό μέσο ότι το γεγονός ότι η Google ήθελε μόνο το δικό της brand στη συσκευή κρίθηκε μη αποδεκτό από τη Huawei, μία συνεχώς ανερχόμενη εταιρεία που θέλει να κάνει ακόμη πιο γνωστό το όνομά της σε αναπτυγμένες αγορές όπως η αμερικανική.

Έχει ενδιαφέρον πάντως το γεγονός ότι ο Giles δε θεωρεί τη Google ως ανταγωνιστή, προς το παρόν τουλάχιστον. Αν και η αλήθεια είναι ότι θα περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα πάει το Pixel στο κομμάτι των πωλήσεων, καθώς φανταζόμαστε ότι αν καταφέρουν να πετύχουν υψηλές πωλήσεις, μάλλον οι Κινέζοι θα τα δουν πιο ανταγωνιστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: DigitalLife.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης