Η φετινή παρουσίαση της Google (Google I/O Conference) αναμένεται περίπου σε ένα μήνα. Εκεί πιθανότατα να δούμε τη φετινή πρόταση της εταιρείας και διάδοχο των Pixel phones, τα Pixel 2.

Τα προηγούμενα τηλέφωνά της, τα Nexus, κατασκευάζονταν από την LG και τη Huawei, ενω τα Pixel phones από την HTC, παρόλο που δεν υπήρχε το brand name στις συσκευές και προωθούσαν το όνομα της Google. Η LG όμως βρίσκεται πολύ κοντά σε μια νέα συμφωνία με τον τεχνολογικό τιτάνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με κορεάτικα media, η Google έκανε πρόταση στην LG για 880 εκατ. δολάρια επενδύοντας στο τμήμα κατασκευής OLED οθονών, για να τις χρησιμοποιήσει στα επόμενα Pixel τηλέφωνα. Αν η LG δεχτεί την πρόταση, η Google θα μπορούσε να αυξήσει την επένδυση, πάντα συναρτήσει της ζήτησης.

Η Google χρησιμοποίησε AMOLED οθόνες από την Samsung για τα Pixel και Pixel XL, αλλά φαίνεται ότι τώρα θα συνεργαστεί με την LG.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, οι τελευταίες φήμες θέλουν την Apple να έχει συνάψει συμφωνία με την Samsung για 70 εκατ. εύκαμπτες OLED οθόνες για το επόμενο iPhone.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης