Στην έκθεση Computex 2016 παρουσίασε η ASUS τη νέα σειρά των smartphones ZenFone 3, με τις Deluxe και Ultra εκδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ASUS ZenFone 3 αποτελεί το βασικό μοντέλο της σειράς. Το σώμα αποτελείται από αλουμίνιο, ενώ προστατεύεται και από τις δύο όψεις με 2.5D Corning Gorilla Glass. Η οθόνη του είναι 5,5 ιντσών Super IPS στα 1080p, ενώ διαθέτει κάμερα 16MP με ASUS TriTech αυτόματη εστίαση και συνδυάζει laser autofocus δεύτερης γενιάς, μαζί με contrast detection autofocus και phase detection autofocus, ώστε να επιτευχθεί η εστίαση μέσα σε 0,03 δευτερόλεπτα. Επεξεργαστής του είναι ο Qualcomm Snapdragon 625 και διαθέτει 4GB μνήμη. Στο πίσω μέρος υπάρχει αισθητήρας αποτυπωμάτων και η τιμή του είναι στα 249 δολάρια.

Επόμενο της σειράς είναι το ASUS ZenFone 3 Deluxe, που αποτελεί και τη ναυαρχίδα της ASUS. Διαθέτει μεταλλικό σώμα και έχει οθόνη 5,7 ιντσών Super AMOLED. “Φορά” τον Qualcomm Snapdragon 820 και έχει 6GB RAM. Στο πίσω μέρος του υπάρχει κάμερα 23MP Sony IMX318 με διάφραγμα f2.0, υποστήριξη 4Κ video και τα ίδια συστήματα autofocus με τη βασική έκδοση. Το Deluxe χρησιμοποιεί USB Type-C και υποστηρίζει Quick Charge 3.0. Επιπλέον διαθέτει ηχείο με 5 μαγνήτες και υποστηρίζει ήχο Hi-Res. Η τιμή του είναι στα 499 δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, έχουμε το ZenFone 3 Ultra. Ξεχωρίζει με την 6,8 ιντσών οθόνη του και επεξεργαστή εικόνας, που βρίσκουμε σε high-end 4K UHD τηλεοράσεις, τεχνολογία, την οποία η ASUS ονομάζει Tru2Life+. Το ZenFone 3 Ultra έχει 2 5-magnet ηχεία, υποστήριξη Hi-Res ήχου και αποτελεί το πρώτο smartphone που υποστηρίζει virtual 7.1 surround ήχο με το DTS Headphone: X. Η κάμερα είναι ίδια με αυτή του Deluxe, ενώ επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 652. H μνήμη RAM είναι στα 4GB και η μπαταρία είναι στα 4600mAh. Η τιμή του φτάνει τα 479 δολάρια.

Λεπτομέρειες για τη διαθεσιμότητα των παραπάνω μοντέλων της ASUS δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης