Ποιος είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλός σας κατά τη λήψη μίας ομαδικής φωτογραφίας ή –ακόμα περισσότερο- μιας selfie; Μα τι άλλο από το να έχετε βρει την τέλεια γωνία λήψης, να έχετε πάρει την κατάλληλη πόζα και να μη μπορείτε να πατήσετε το κουμπί! Ευτυχώς για εσάς, το HUAWEI Y6 Prime 2018 θα σας δώσει τη δυνατότητα να τραβήξετε φωτογραφίες με ένα σας άγγιγμα, μια σας λέξη, ακόμα και με ένα σας χαμόγελο, κάνοντας τη λήψη μιας ομαδικής φωτογραφίας ή μίας selfie ευκολότερη από ποτέ.

Το αποτύπωμά σας ανοίγει διάπλατα νέους δρόμους
Η τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος δεν είναι δα και τίποτα καινούριο στα smartphones. Είναι όμως όλες οι τεχνολογίες ίδιες; Το HUAWEI Y6 Prime 2018 είναι εξοπλισμένο με έναν αισθητήρα αναγνώρισης 4.0, που επιτρέπει ταχύτερη αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος και άμεσο ξεκλείδωμα της συσκευής, για μια καλύτερη εμπειρία χρήσης συγκριτικά με άλλα προϊόντα της ιδίας κατηγορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αισθητήρας αυτός προσφέρει πλειάδα λειτουργιών, επιτρέποντας στους χρήστες μεταξύ άλλων να τραβήξουν φωτογραφίες και να περιηγηθούν στις εικόνες τους. Φτάνει να ενεργοποιήσετε την επιλογή «Δακτυλικό αποτύπωμα» στις ρυθμίσεις της συσκευής και θα είστε σε θέση να αποτυπώσετε κάθε σας στιγμή, εύκολα και γρήγορα με το αποτύπωμά σας. Μπορείτε ακόμα να θαυμάσετε τις εικόνες σας κάνοντας “swipe” δεξιά και αριστερά στη λειτουργία FullView, να απαντήσετε σε μια κλήση ή να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι –και όλα αυτά με το αποτύπωμά σας και μόνο!

Φωνητικός έλεγχος και η λήψη ομαδικών φωτογραφιών γίνεται ευκολότερη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ομαδικές φωτογραφίες είναι κάτι που οι νέοι συνηθίζουν κάθε φορά που μαζεύονται με την παρέα τους. Πόσο εύκολο όμως είναι να τραβήξετε μία καλής ποιότητας τέτοια λήψη; Παρ’ ότι οι περισσότερες συσκευές διαθέτουν χρονοδιακόπτη, το να βρείτε την κατάλληλη γωνία είναι ζόρικη υπόθεση. Ακόμα και η χρήση της κάμερας πρόσοψης είναι πολλές φορές δύσκολη, αφού σχεδόν πάντα καταλήγετε να χρειάζεστε ένα… μακρύτερο χέρι για να κρατήσετε το τηλέφωνο με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι να χωρέσουν στο κάδρο της φωτογραφίας χωρίς πρόβλημα. Το HUAWEI Y6 Prime 2018 διαθέτει λειτουργία ηχητικού ελέγχου, έτσι ώστε μόλις βρείτε την ιδανική γωνία, να πείτε απλά “Cheese” και να αποτυπώσετε εκείνη την όμορφη στιγμή! Η λειτουργία αυτή μάλιστα λειτουργεί τόσο με την κύρια κάμερα, όσο και με εκείνη στην πρόσοψη της συσκευής.

Αιχμαλωτίζοντας χαμόγελα σε μια στιγμή

Θέλετε να αποτυπώσετε κάθε χαμόγελο αλλά δυσκολεύεστε να βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε; Το HUAWEI Y6 Prime 2018 σάς έχει την τέλεια λύση: ενεργοποιήστε την «Αποτύπωση χαμόγελων» στις ρυθμίσεις του και είστε έτοιμοι! Η εν λόγω λειτουργία θα επιτρέψει στη συσκευή να τραβά μια φωτογραφία κάθε φορά που εντοπίζει κάποιον να χαμογελά, γεμίζοντας τη γκαλερί σας με φυσικές και γεμάτες ενέργεια εικόνες. Ο πιο σχολαστικός φωτογράφος βρίσκεται στη διάθεσή σας!


Μη χάσετε ποτέ ξανά καμία στιγμή

Το HUAWEI Y6 Prime 2018 δε μένει όμως μόνο στο αποτύπωμα, τις φωνητικές εντολές και την αναγνώριση χαμόγελων για τη λήψη μιας φωτογραφίας, αφού μπορεί να το κάνει ακόμα κι όταν η οθόνη του είναι απενεργοποιημένη. Θεωρητικά, σε μια τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να ενεργοποιήσετε τη συσκευή και να εστιάσετε εκεί που θέλετε να τραβήξετε τη φωτογραφία σας –κάτι που σημαίνει πως θα έπρεπε να διαθέτετε υπερφυσικά αντανακλαστικά. Τώρα όμως, μπορείτε απλά να πατήσετε δύο φορές το πλήκτρο μείωσης της έντασης του ήχου και να ενεργοποιήσετε την κάμερα αυτοστιγμεί, ακόμα κι όταν η οθόνη του κινητού είναι απενεργοποιημένη για να μη χάσετε ποτέ ξανά καμία ευκαιρία!

Το HUAWEI Y6 Prime 2018 διαθέτει ακόμα φλας που βελτιώνει την ποιότητα των selfies. Η κάμερα πρόσοψης των 8 MP με το self-toning φλας, ανιχνεύει τον φωτισμό στο πρόσωπο του θέματος και προσαρμόζει τη φωτεινότητα της λήψης μια selfieγεμάτη φυσικότητα. Επιπρόσθετα, προσφέρει και δυνατότητα χειροκίνητης ρύθμισής της για να προσδώσετε στις λήψεις σας το δικό σας, ξεχωριστό στυλ.
Αν και entry-level συσκευή, το HUAWEI Y6 Prime αντιλαμβάνεται πλήρως τις ανάγκες των χρηστών για προηγμένες λειτουργίες κάμερας, προσφέροντας παράλληλα έλεγχο μέσω δακτυλικού αποτυπώματος, ηχητικών εντολών, ακόμα και χαμόγελων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης