Απ’ ότι φαίνεται διέρρευσε το πλάνο της Huawei για το 2018 μέσω μιας φωτογραφίας. Η φωτογραφία δείχνει τρεις νέες συσκευές με τις κωδικές ονομασίες Maya, Salina και Honor 1, τα οποία αναμένονται μέσα στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς. Επιπρόσθετα φαίνεται η ευρύτερη διαθεσιμότητα για τα Mate 10 Pro και Mate 10 Lite.

To δεύτερο τρίμηνο θα είναι εξίσου γεμάτο με τρεις νέες P συσκευές (P, P plus και P lite), τα οποία λένε ότι θα ονομάζονται P20 (και όχι P11, όπως θα περίμενε κανείς). Επίσης φαίνεται και η κυκλοφορία ενός νέου Honor τηλεφώνου, Honor 2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τρίτο και το τέταρτο τρίμηνο έχουμε την τρίτη Honor συσκευή, αλλά και δύο νέα τηλέφωνα της σειράς Mate (Mate Pro και Mate Lite), ενώ στη φωτογραφία βλέπουμε και μια Honor 4 συσκευή.

Εκτός από τα κινητά, η εταιρεία φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει και ασύρματα ρούτερ, wearables, 360 camera, αλλά και άλλες συσκευές μέσα στο πρώτο εξάμηνο. Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται στην φωτογραφία που διέρρευσε, οπότε αποτελούν απλώς φήμες για την ώρα, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης