Του Παύλου Κρούστη

Τα κινητά της HUAWEI είναι ιδιαίτερα αγαπητά στο ελληνικό κοινό, ενώ βλέπουμε την εταιρεία να επανέρχεται δυναμικά σε αυτήν την κατηγορία, με το λανσάρισμα των HUAWEI nova 9 SE, HUAWEI P50 Pro και HUAWEI P50 Pocket.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα συγκεκριμένο ζήτημα που απασχολεί τους χρήστες των κινητών της HUAWEI έχει να κάνει με τις εφαρμογές της Google και το πώς θα μπορούσαν να περάσουν το YouTube, το Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες στα κινητά τους, με τον πιο εύκολο τρόπο.

Πλέον, η διαδικασία χρήσης των παραπάνω εφαρμογών στα κινητά της HUAWEI είναι πιο απλή από ποτέ, αφού ο χρήστης αρκεί να προβεί σε 3 πάρα πολύ απλά βήματα, τα οποία μπορούν να εκτελεστούν ακόμη κι από αρχάριους χρήστες.
 

Δείτε το βίντεο [3 λεπτά] για τη διαδικασία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η διαδικασία:

  1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή “Gspace” από το AppGallery, παραχωρώντας παράλληλα όποια δικαιώματα απαιτούνται για την ομαλή χρήση όλων των εφαρμογών που θα χρειαστείτε.
  2. Περιηγηθείτε στο Gspace και επιλέξτε την εφαρμογή της Google που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε. Συνδεθείτε στο Play Store, έπειτα από την αντίστοιχη ένδειξη, με τα στοιχεία του λογαριασμού σας.
  3. Δημιουργήστε συντόμευση της εφαρμογής στην επιφάνεια εργασίας σας.

 

 

Για απορίες και σχόλια, μπορείτε να απαντήσετε στο comment section του αντίστοιχου YouTube video.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης