H Samsung προετοιμάζεται για το λανσάρισμα επιτέλους του πρώτου αναδιπλούμενου smartphone της, Galaxy Fold, έπειτα από αναβολή της κυκλοφορίας του πριν μερικούς μήνες. Reviewers και influencers εντόπισαν προβλήματα με τα δείγματα που είχαν παραλάβει για δοκιμή. Τα κορεάτικα Μέσα αναφέρουν ότι η εταιρεία έχει λύσει πλέον τα δύο βασικά προβλήματα που εντοπίζονταν με τη χρήση της συσκευής: το προστατευτικό της οθόνης που “παρακαλούσε” να το ξεκολλήσετε και το “ξεφλούδισμα” στις άκρες της οθόνης και πάνω στο σημείο της αναδίπλωσης.

Δείτε την παρουσίαση του Huawei Mate X από το zougla.gr:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 

Η Huawei από την άλλη, με το λανσάρισμα της σειράς Nova 5, αποκάλυψε και μερικές πληροφορίες για την κυκλοφορία του αναδιπλούμενου Mate X. Απ’ ό,τι φαίνεται, η κυκλοφορία του δεν έχει καθυστερήσει λόγω τεχνικών βελτιώσεων, αλλά επειδή αναμένονται δοκιμές και έγκριση για τις 5G λειτουργίες της συσκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κίνα, η συσκευή σήμερα έλαβε άδεια για την πρόσβαση δικτύου από το κινεζικό Υπουργείο Βιομηχανιών Πληροφοριών και πλέον ξεπέρασε και το τελευταίο εμπόδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνάρτηση με την άρση της απαγόρευσης συνεργασιών από τον Λευκό Οίκο, τελικά ίσως δούμε το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Huawei πριν από αυτό της Samsung.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης