H νέα ναυαρχίδα του δεύτερου μισού της χρονιάς για τη Huawei, η σειρά Mate 20 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, όμως φαίνεται ότι μόνο επιβεβαιωμένο δεν είναι, καθώς καταστήματα στη Γερμανία και την Πολωνία το έχουν βγάλει προς προπαραγγελίας με ημερομηνία αποστολής από 9 Σεπτεμβρίου.

Η τιμή του Mate 20 Lite στα γερμανικά καταστήματα φαίνεται να είναι 435€, όμως δεν υπάρχει φωτογραφία της συσκευής ή ημερομηνία. Στην Πολωνία το Mate 20 Lite φαίνεται να κοστίζει περίπου 370€ και έρχεται με μια έξυπνη ζυγαριά δώρο, την Huawei AH100. Η συσκευή έρχεται σε μπλε ή μαύρο χρώμα και είναι το Dual SIM μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε διαθέσιμη συσκευή της Huawei στην Πολωνία προτού αυτή παρουσιαστεί επίσημα. Το Huawei P20 lite ήταν επίσης διαθέσιμο σε πολωνικό κατάστημα πριν την επίσημη αποκάλυψη της συσκευής.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του, το Huawei Mate 20 Lite φαίνεται να έχει οθόνη IPS LCD 6,3 ιντσών, ανάλυσης 1080×2340, τον Kirin 710, 6GB RAM, μπαταρία 3,650 mAh και 4 κάμερες: μια διπλή 20MP f/1.8 + 2MP στο πίσω μέρος και άλλη μία διπλή 24MP + 2MP στο μπροστινό μέρος.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης