Η νέα ναυαρχίδα της Huawei, το Mate 30, αναμένεται να παρουσιαστεί στο Μόναχο, στις 19 Σεπτεμβρίου. Το zougla.gr θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις από τη νέα σειρά. 

Μέχρι να δούμε όμως τα κινητά από κοντά, μπορούμε να πάρουμε μια εικόνα από τις 4 συσκευές της σειράς Mate 30, που διέρρευσαν νωρίτερα. Ο γνωστός leaker (και πάλι) Evan Blass του OnLeaks διέρρευσε φωτογραφίες των τεσσάρων συσκευών.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε παρακάτω τις συσκευές:

Huawei Mate 30 Pro

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίζουμε ήδη ότι τα Mate 30 και Mate 30 Pro θα έρθουν με τον ολοκαίνουργιο Kirin 990, ο οποίος έρχεται σε μορφή με ενσωματωμένο 5G modem, οπότε ενδεχομένως οι συσκευές να είναι συμβατές με 5G δίκτυα.
 

Η βασική διαφορά του Mate 30 Pro είναι το τεράστιο στρογγυλό πλαίσιο της κάμερας στο πίσω μέρος, αλλά και το “waterfall” design με την κυρτή οθόνη που συνεχίζει προς τα πλάγια της συσκευής.

Huawei Mate 30 Porsche Design

 

Το Porsche Design φέτος φαίνεται πιο όμορφο από ποτέ σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, ενώ φαίνεται να έχει δέρμα στο πίσω μέρος.

Huawei Mate 30
 

Το απλό Mate 30 φαίνεται παρόμοιο με το Pro, αλλά πιθανώς δεν θα έχει σχεδιασμό waterfall, ενώ έχει πολύ μικρότερη εγκοπή στο επάνω μέρος της οθόνης. Δεν έχουμε δει ακόμη το πίσω μέρος του.
 

 

Huawei Mate 30 lite
 

Το mid-range Mate 30 lite θα έχει πιθανώς τον Kirin 810 και διαφέρει αρκετά σε σχέση με τα άλλα μοντέλα, καθώς θα έχει οπή σε μορφή punch-hole, αλλά και τετράγωνο πλαίσιο για την κάμερα στο πίσω μέρος που θυμίζει αρκετά το Mate 20 / Mate 20 Pro.
 

 

 

Περισσότερα στις 19 Σεπτεμβρίου.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης