Διανύουμε την περίοδο που οι φήμες παίρνουν φωτιά για τα επερχόμενα μοντέλα smartphones με τα βλέμματα στραμμένα στα χαρακτηριστικά τους. Χθες έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα στοιχεία για τις κάμερες των P40 και P40 Pro και σήμερα έχουμε νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν και δείχνουν 5 κάμερες στο πίσω μέρος.

Η διαρροή έχει γίνει από τη γνωστή πηγή, @evleaks, και φαίνεται ότι η Huawei θα κυκλοφορήσει φέτος 3 ναυαρχίδες και όχι 2, όπως συνήθιζε ως τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το μοντέλο με τις 5 κάμερες πιθανώς να ονομάζεται Huawei P40 Pro Premium Edition και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες θα διαθέτει περισκοπική κάμερα (όπως το P30 Pro), αλλά με εστιακό μήκος 240mm.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν ισχύει αυτό, τότε μπορούμε να συμπεράνουμε ότι θα διαθέτει 10x οπτικό ζουμ. Το μοντέλο με τις 4 κάμερες φαίνεται ότι έχει περισκοπική κάμερα 125mm, δηλαδή 5x οπτικό ζουμ, όπως και το P30 Pro.

Και οι δυο εκδόσεις φαίνεται να έχουν υπερ-ευρυγώνιο φακό στα 18mm, ενώ οι 2 επιπλέον κάμερες του P40 Pro Premium πιθανώς να είναι ένας αισθητήρας macro και ένας αισθητήρας 3D ToF. Δεύτερη πηγή επιβεβαιώνει ότι και το P40 pro θα διαθέτει Time of Flight αισθητήρα.

 

To βασικό μοντέλο, Huawei P40, θα έχει όπως φαίνεται, υπερ-ευρυγώνιο στα 17mm και τηλεφακό στα 80mm (3x οπτικό ζουμ).  O βασικός αισθητήρας θα είναι στα 52MP (1/1.3″) και θα έχει 40MP cine camera (1/1.5″) και τηλεφακό 8MP.
 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης