Με μότο «Squeeze for the Brilliant U», η HTC έκανε σήμερα την μεγάλη ανακοίνωση της πολυαναμενόμενης ναυαρχίδας της HTC U11. Από την ονομασία, η HTC θέλει να δείξει ότι το κινητό είναι μέλος της νέας σειράς U μαζί με τα U Ultra και U Play, αλλά παράλληλα και ο διάδοχος του HTC 10.

Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στο HTC U11 είναι το Edge Sense. Σου επιτρέπει να ασκήσεις πίεση στις άκρες του κινητού προκειμένου να εκτελέσει διάφορες λειτουργίες. Για παράδειγμα μπορείς να τραβήξεις μια φωτογραφία ασκώντας πίεση στο frame. Έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις το επίπεδο της πίεσης για κάποια συγκεκριμένη λειτουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Sense Companion app ήρθε πρώτα στο HTC U Ultra και φυσικά θα βρίσκεται στο HTC U11. Πρόκειται για μια εφαρμογή που σου δίνει διάφορα suggestions ανάλογα με το τι κάνεις και την χρήση που κάνεις στο κινητό. Το U11 έχει μέσα Google Assistant (όπου είναι διαθέσιμο), αλλά και την ψηφιακή βοηθό της Amazon, την Alexa.

Πριν την επίσημη ανακοίνωση, η HTC μέσα από teaser είχε μιλήσει για «360 real-life recording», αυτό τελικά δεν αφορά στην κάμερα, αλλά στις ικανότητες 3D audio recording με τη βοήθεια 4 μικροφώνων. Έχει πιστοποίηση Hi-Res Audio και έρχεται με BoomSound Hi-Fi Edition, όπως το HTC 10.

Χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το HTC U11 φορά επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB με δυνατότητα επέκτασης. Σε κάποιες αγορές θα διατεθεί έκδοση με 6GB RAM και χωρητικότητα 128GB.

Ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών QHD Super LCD με Gorilla Glass 5, κάμερα 12 Megapixel UltraPixel 3-branded με 1.4 micron pixel, διάφραγμα φακού f/1.7, optical image stabilization, dual-LED flash, και 4K video recording. Μπορεί να τραβήξει motion video 1080p @ 120fps. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 16 Megapixel με δυνατότητα εγγραφής 1080p Full HD video και διαθέτει Selfie Panorama mode.

Το HTC U11 έχει θύρα USB Type-C, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11ac, NFC, GPS, GLONASS αλλά απουσιάζει η 3.5mm υποδοχή ακουστικών. Η μπαταρία είναι 3000mAh με υποστήριξη Quick Charge 3.0 και 2 διαφορετικών power saving modes. Οι διαστάσεις του είναι 153.9×75.9×7.9 χλστ., ζυγίζει 169 γρ. και τρέχει Android 7.1 Nougat με HTC Sense.



Τέλος, έχει πιστοποίηση IP67 που σημαίνει ότι αντέχει κάτω από 1 μέτρο νερού για περίπου 30 λεπτά.

Το HTC U11, θα κυκλοφορήσει σε Amazing Silver, Sapphire Blue, Brilliant Black, Ice White και Solar Red. Η διαθεσιμότητα ξεκινά μέσα στον Μάιο με τιμή στα 749 ευρώ.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης