Η Honor έγινε από τα κορυφαία brands σε πωλήσεις smartphones κατά την Black Friday, έπειτα από την επιτυχημένη Diwali στην Ινδία, αλλά και τη Singles’ Day στην Κίνα. Η εταιρεία παρουσίασε τριψήφιο ποσοστό αύξησης στις πωλήσεις της σε πολλές χώρες, με πολλές συσκευές να γίνονται sold out και παράλληλα έφτασε την πρώτη θέση σε πολλαπλές κατηγορίες.

Στη Δυτική Ευρώπη, το Honor 9 Lite ήταν το κινητό με τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πωλήσεις στην κατηγορία 150-200€, ενώ το Honor 10 βρέθηκε στην Top 10 λίστα του Amazon. Πρόκειται για αύξηση κατά 250% σε σχέση με το περσινό αντίστοιχο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Οι πώλήσεις ήταν εξαιρετικές επίσης στην κεντρική Ευρώπη, αλλά και τις σκανδιναβικές χώρες, με την Honor να πιάνει την κορυφή στη Φινλανδία και την Τσεχία, όπου το Honor 10 τα πήγε εξαιρετικά. Στην Πολωνία, το Honor Play έγινε sold out μέσα σε 2 ώρες!

Ο πρόεδρος της Honor, George Zhao, ανέφερε ότι αυτές οι επιτυχίες έρχονται να κλείσουν μια εξαιρετική χρονιά για την εταιρεία και ότι περιμένουν ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη για τους επόμενους 12 μήνες.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης