Η HONOR, o κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος έξυπνων συσκευών, συμμετείχε στο Global CEO Tech Talk για να μοιραστεί το όραμά της για το μέλλον της έξυπνης και συνδεδεμένης ζωής στην εποχή των 5G και AI. Ο Benjamin Lim, πρώην επικεφαλής του γραφείου του Reuters στο Πεκίνο και επικεφαλής ανταποκριτής του Reuters στη Βόρεια Ασία, συντόνισε τη συζήτηση, στην οποία συμμετείχαν ο George Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος της HONOR Device Co., Ltd, Cristiano Amon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Qualcomm, ο Sitao Xu, Chief Economist και Partner στη Deloitte China και ο Nathan Midler, Διευθυντής στο Harvard Business Publishing στην Κίνα. Η συζήτηση  στο Global CEO Tech Talk αφορούσε πώς το AI και το 5G μπορούν να επιτρέψουν μια πιο έξυπνη και πιο συνδεδεμένη ζωή για όλους.
 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Cristiano εξέφρασε τις φιλοδοξίες της Qualcomm να απελευθερώσει τις δυνατότητες των τεχνολογιών 5G και AI για να προσφέρει μια καινοτόμο εμπειρία στους χρήστες. Ήταν επίσης ενθουσιασμένος που ανακοίνωσε την HONOR ως τον πρώτο κατασκευαστής εξοπλισμού (OEM) που κυκλοφόρησε smartphone με Snapdragon 888 Plus και σημείωσε τα επιτεύγματα που και οι δύο μάρκες πέτυχαν μαζί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Zhao τόνισε ότι η επερχόμενη σειρά HONOR Magic3 θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 888 Plus της Qualcomm, σημειώνοντας: «Με αναβάθμιση πάνω από 20% στην απόδοση του, ο επεξεργαστής Snapdragon 888 Plus είναι πανίσχυρος για να εκτελεί ταχύτητα πολλαπλές λειτουργίες. Η κορυφαία απόδοση του παρέχει στη σειρά HONOR Magic3 την ευελιξία να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία στην κάμερα, στην φωτογραφία και το video.
 

Στο Global CEO Tech Talk η HONOR μοιράστηκε για πρώτη φορά περισσότερα για τη σχεδιαστική έμπνευση πίσω από τη σειρά HONOR Magic3, σημειώνοντας ότι το επερχόμενο smartphone ήταν εμπνευσμένο από τα χρώματα της «Magic Hour», γνωστή στον κόσμο της φωτογραφίας και της βιντεογραφίας ως η καλύτερη στιγμή της ημέρας για να βγει φωτογραφία ή video. Στην περίοδο 15 έως 20 λεπτών πριν από το ηλιοβασίλεμα ή μετά την ανατολή, όταν ο ήλιος βρίσκεται μεταξύ -6 ° και -4 ° κάτω από τον ορίζοντα, ο ουρανός γεμίζει με σκούρο μπλε χρώμα. Όταν ο ήλιος βρίσκεται μεταξύ -4 ° και 6 ° πάνω από τον ορίζοντα, ο ουρανός έχει ροζ ή ροζ-χρυσή απόχρωση. Αυτές οι χρωματικές φάσεις κατά τη διάρκεια του Magic Hour έδωσαν στη σειρά HONOR Magic3 τα δύο χρώματα της, Blue Hour και Golden Hour.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπρόσθετα ο κ. Zhao έκανε εκτενή αναφορά στην σημασία της ιδιωτικότητας και πως η HONOR μέσα από το εξελιγμένο περιβάλλον HTEE (HONOR Trusted Execution Environment) το οποίο υπάρχει μέσα στα κινητά της, την προστατεύει. Τέλος ο κ. Zhao αποκάλυψε την ολιστική στρατηγική της HONOR “1+8+N” η οποία εστιάζει στα κινητά της εταιρίας και παρέχει σύνδεση με όλες τις IoT συσκευές για ένα φορητό γραφείο, έξυπνο σπίτι, για την υγεία, την ψυχαγωγία, κτλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης