Το Honor View 20 τα πάει εξαιρετικά παγκοσμίως και έχει ήδη σημειώσει πάνω από 1.5 εκατ. σε πωλήσεις. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την Κίνα, η Honor ετοιμάζει το Honor 20 Pro. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι θα ενσωματώνει τον αισθητήρα IMX600 της SONY και ίσως κυκλοφορήσει ακόμη και μέσα στον Απρίλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα συσκευή λένε ότι θα έχει οθόνη OLED 6.1″ με αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και ενδεχομένως θα είναι το πρώτο κινητό της Honor που θα δούμε με αυτό το χαρακτηριστικό (αφού το Magic 2 δεν κυκλοφορεί εκτός Κίνας). Ο επεξεργαστής φαίνεται να είναι ο Kirin 980 και λένε ότι θα έρθει σε 3 εκδόσεις: 6/128GB, 8/128GB και 8/256GB.

Οι κάμερες λένε ότι θα είναι καλύτερες από του Honor View 20 με αισθητήρα στα 40MP όπως το P30 Pro της Huawei. Θα συνδυάζεται με έναν υπερευρυγώνιο αισθητήρα στα 20MP και έναν telephoto 8MP με 3x οπτικό zoom. Παράλληλα θα δούμε να προσφέρονται και οι λειτουργίες “Gaming+, Link Turbo, CPU & GPU Turbo” και άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τιμές στην Κίνα φαίνεται ότι ξεκινούν περίπου στα 450 δολάρια. Προς το παρόν δεν έχουμε καμία επιβεβαίωση για τις παραπάνω πληροφορίες, αλλά φαίνεται ότι θα μάθουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες για τη νέα ναυαρχίδα της HONOR.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης