To νέο HONOR 20 θα είναι η νέα ναυαρχίδα της HONOR, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως διέρρευσαν φωτογραφίες της συσκευής και πλέον τα μάθαμε σχεδόν όλα…

Το HONOR 20 θα έχει μεγάλη οθόνη, στις 6,26 ίντσες με πολύ μικρό πλαίσιο. Θα διαθέτει οπή στο επάνω αριστερά μέρος για την μπροστινή κάμερα, από το οποίο καταλαβαίνουμε ότι θα έχει IPS LCD οθόνη. Δεν θα έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, αλλά πλαϊνό, που θα λειτουργεί και ως κουμπί ενεργοποίησης, ακριβώς κάτω από το volume rocker. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πίσω μέρος φαίνεται η κάθετη διάταξη της κάμερα που είναι σαφώς επηρεασμένη από το P30 Pro, το οποίο κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες. Βλέπουμε λοιπόν πάνω αριστερά μια τριπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη μαζί με το LED flash. Ο βασικός αισθητήρας θα είναι στα 48 MP. Παράλληλα θα υπάρχει υπερ-ευρυγώνιος στα 16MP, αλλά δεν βλέπουμε telephoto αισθητήρα, τουλάχιστον για το απλό HONOR 20. Θα περιλαμβάνει όμως έναν αισθητήρα 2MP για macro φωτγραφίες που θα μπορείτε να βγάλετε από πολύ κοντινή απόσταση (4cm).

Το branding δίπλα στις κάμερες αναγράφει “AI Vision” και “48MP”, που υποδηλώνει την ανάλυση του βασικού αισθητήρα, αλλά και τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Επιπρόσθετα, υπάρχει ένας ακόμη αισθητήρας στα 2MP που θα χρησιμοποιείται για το βάθος πεδίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το HONOR 20 αναμένεται να τροφοδοτείται από τον Kirin 980 που βρίσκουμε και στα Huawei Mate 20 Pro, αλλά και Huawei P30 Pro. Πρόκειται για το chipset που ανταγωνίζεται τον Snapdragon 855, που βρίσκουμε στις πιο πρόσφατες ναυαρχίδες.

Ο επεξεργαστής θα συνοδεύεται από 6GB RAM και 128GB αποθ. χώρου, ο οποίος πιθανώς θα επεκτείνεται μέσω microSD (ή nanoSD της Huawei).

Η μπαταρία του HONOR 20 θα είναι στα 3750mAh και θα υποστηρίζει το SuperCharge της Huawei (στα 22,5W), που μπορεί να παρέχει 50% ενέργειας μέσα σε μόλις 30 λεπτά. Το λειτουργικό θα είναι Android 9 Pie με custom interface το Magic 2.1. Τέλος, έχουμε Bluetooth 5.0, υποστήριξη 4G LTE και selfie κάμερα στα 32MP.

To HONOR 20 θα παρουσιαστεί αύριο επίσημα μαζί με το HONOR 20 Pro. Πιθανώς να το δούμε διαθέσιμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες ενώ η τιμή του σίγουρα θα είναι παρακάτω από αυτή του P30, το οποίο έχει τιμή λιανικής 749€. Τα χρώματα που εμφανίστηκαν στα renders είναι μαύρο, Sapphire Blue και λευκό.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης