H ασύρματη φόρτιση έως τώρα παρέμενε αρκετά αργή, γεγονός που την καθιστούσε όχι ιδιαίτερα χρήσιμη. Το 2020 μάλλον θα είναι η χρονιά της ταχείας ασύρματης φόρτισης όμως. Η Xiaomi έχει σκοπό να ηγηθεί στον κομμάτι της ασύρματης φόρτισης, προσφέροντας ταχύτητες που δεν έχουμε δει ξανά ως τώρα, ξεπερνώντας ακόμη και ενσύρματες ταχύτητες πολλών άλλων κατασκευαστών.
 

Ο αντιπρόεδρος της Xiaomi, Chang Cheng, έκανε μια ανάρτηση στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Weibo, παρουσιάζοντας την ασύρματη φόρτιση στα 40W που ετοιμάζει τώρα η εταιρεία για τα νέα της μοντέλα και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Για τη δοκιμή χρησιμοποίησαν μια μονταρισμένη έκδοση του Mi 10 Pro με μπαταρία στα 4.000 mAh και ο νέος ασύρματος φορτιστής κατάφερε να δώσει 57% μέσα σε 20 λεπτά, αλλά και πλήρη φόρτιση μέσα σε 40 λεπτά.
 

Ο ασύρματος φορτιστής αποτελεί prototype και διαθέτει εξαερισμό για να διατηρεί χαμηλές τις θερμοκρασίες. Η κορυφαία λύση ασύρματης φόρτισης της Xiaomi αυτήν τη στιγμή είναι το Mi Charge Turbo στα 30W. Πιθανώς να δούμε τη νέα έκδοση μαζί με την παρουσίαση της ναυαρχίδας, Xiaomi Mi 10 Pro, σε λίγες ημέρες.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης