H realme η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοίνωσε και επισήμως σήμερα ότι η σειρά realme 9 Pro Series θα λανσαριστεί στις 16 Φεβρουαρίου. Για ακόμα μια φορά, η realme φέρνει τη νέα premium τεχνολογία στην αγορά με το πνεύμα “Dare to Leap” που διαθέτει η μάρκα. Το realme 9 Pro+ είναι το πρώτο smartphone στη μεσαία κατηγορία που διαθέτει την κάμερα Sony IMX766 OIS.
 

Με σκοπό να δώσει νωρίτερα πρόσβαση σε περισσότερα άτομα στο σύστημα της κάμερας του realme Pro+ – στην Sony IMX766 OIS κάμερα δηλαδή, η realme θα προσφέρει μια 24ωρη διαδικτυακή εμπειρία μέσω του Camera Lab στις 7 Φεβρουαρίου. Αναλυτικότερα, η εμπειρία realme Camera Lab θα επιτρέψει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο σύστημα κάμερας realme 9 Pro + από απόσταση online και να πειραματίζονται με τα features και τις δυνατότητές του πριν από την κυκλοφορία και την αγορά του τηλεφώνου.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξαιρετικός αισθητήρας εικόνας Sony IMX766, ένας από τους αισθητήρες με εξαιρετική απόδοση στο smartphone ναυαρχίδα του 2021, έχει εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος αισθητήρα 1/1,56″ και μεγάλη περιοχή pixel. Εκτός αυτού, ο φακός OIS παρέχει στους χρήστες εξαιρετική ποιότητα εικόνας.
 

Η σειρά realme 9 Pro Series, το τελευταίο αριστούργημα της βασικής προϊοντικής σειράς της realme, πρόκειται να προσφέρει πολλές νέες και ανατρεπτικές εμπειρίες στη μεσαία κατηγορία.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μείνετε συντονισμένοι!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης