Πολλές εταιρείες προσπαθούν να μειώσουν τα bezels (περιθώρια) στα νέα κινητά τηλέφωνα για να τα κάνουν πιο κομψά με μεγαλύτερο ωφέλιμο χώρο για την οθόνη. Η Oppo τα κατάφερε και θα κυκλοφορήσει τη νέα της συσκευή με αναλογία οθόνης/σώματος που φτάνει το 92,25%!

Πώς το κατάφερε αυτό; Με πτυσσόμενο μηχανισμό. Το Oppo Find X ενσωματώνει τρεις κάμερες (δύο στο πίσω μέρος και μία στο μπροστινό), οι οποίες μπορούν να… πεταχτούν σε περίπου μισό δευτερόλεπτο, αν τις χρειαστείτε.

Αυτό σημαίνει ότι η μπροστινή όψη του Oppo Find X είναι σχεδόν μόνο οθόνη. Το panel είναι OLED στις 6,4 ίντσες με 1080p+ ανάλυση, ενώ βλέπουμε ότι τα bezels είναι ελάχιστα. Το πίσω μέρος επίσης είναι καθαρό τελείως, αφού κρύβονται οι κάμερες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η συσκευή δεν ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μια θυσία που εξισορροπείται από τη 3D σάρωση προσώπου ως βιομετρικό έλεγχο για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο.

Κατά τ’ άλλα η συσκευή διαθέτει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας: διπλή κάμερα (16+20 MP) στο πίσω μέρος και selfie cam στα 25 MP, chipset Snapdragon 845, 8GB RAM και 128/256GB αποθ. χώρου. H μπαταρία είναι στα 3,730 mAh με υποστήριξη VOOC fast charging και τέλος η Oppo έχει εγκατεστημένο το Color OS, ένα customized Android 8.1 Oreo λειτουργικό.

Αναμένονται περαιτέρω ανακοινώσεις για τη διαθεσιμότητά του, αλλά και την τιμή του για Ευρώπη και Αμερική.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης