Εδώ και αρκετό καιρό ακούμε φήμες για την επιστροφή της θρυλικής σειράς RAZR της Motorola και μάλιστα τον τελευταίο καιρό λένε ότι θα έχει και αναδιπλούμενη οθόνη. Φαίνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει επιτέλους το πολυαναμενόμενο smartphone.
 

H Motorola έχει ξεκινήσει την αποστολή προσκλήσεων για ένα event που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου στο Los Angeles. Η πρόσκληση περιλαμβάνει ένα gif το οποίο δείχνει κάτι που πιθανώς είναι το σημείο που δίπλωνε το παλιότερο μοντέλο και αντικαθιστάται από το ίδιο σημείο στο νέο τηλέφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόσκληση λέει επίσης “You’re going to flip”. Η λέξη “flip” χρησιμοποιείται και μεταφορικά ως “θα τρελαθείτε”, αλλά και ως “αναδίπλωση”, όπως στα flip phones, η παλιά κατηγορία των τηλεφώνων με το “πορτάκι”. Επίσης αναφέρουν ότι θα δούμε “την πολυαναμενόμενη αποκάλυψη ενός επανασχεδιασμένου θρύλου”.

Πέρα από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι έγκυρες, ως φήμες έχουμε ακούσει και ότι θα ενσωματώνει τον επεξεργαστή Snapdragon 710, με  εκδόσεις 4/64GB, 6/128GB και μπαταρία στα 2,730 mAh.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή λέγεται ότι θα πλησιάζει τα 1.500 δολάρια, αλλά θα περιμένουμε μέχρι τις 13 Νοεμβρίου για να επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης