Μια νέα φωτογραφία που διέρρευσε σε τεχνολογικά forum απεικονίζει προστατευτικά οθόνης για τα νέα Google Pixel 3 και Google Pixel 3 XL. Βάσει αυτής της φωτογραφίας έχουμε και τα πρώτα στοιχεία για τα νέα τηλέφωνα της Google.

Φαίνεται ότι και τα δύο μοντέλα θα έχουν πολύ λεπτά περιθώρια, κατά πολύ μειωμένα σε σχέση με τα αντίστοιχα των Pixel 2 και μάλιστα το XL μοντέλο θα διαφοροποιείται με δική του “εγκοπή”. Το κλασικό notch, που είναι η φετινή μόδα, θα ενσωματώνει το μεγαλύτερο από τα δύο φετινά μοντέλα της Google, καθώς φαίνεται από τη φωτογραφία. Επίσης από το σχήμα των protectors, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα διαθέτουν διπλή κάμερα και στο μπροστινό μέρος.

Από πέρυσι, πριν την παρουσίαση των Pixel 2 και Pixel 2 XL, συζητιόταν η ανάμειξη της LG για την κατασκευή της τρίτης γενιάς των Pixel τηλεφώνων. Δεν υπάρχει καμία περαιτέρω πληροφορία όμως γι’ αυτό το θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Τα νέα Google smartphones, Pixel 3 και Pixel 3 XL, αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα το φθινόπωρο, σε περίπου 5 μήνες, οπότε είναι ακόμα αρκετά νωρίς για να έχουμε πιο σαφή εικόνα.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης