Έξι χρόνια έπειτα από την αγορά της Waze (εφαρμογή πλοήγησης) από την Google, ένα από τα χαρακτηριστικά που ήταν αποκλειστικά, πλέον φαίνεται να έρχεται και στο Google Maps, σε πάνω από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, με την Ελλάδα να είναι μέσα σε αυτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Google επιβεβαίωσε την παραπάνω πληροφορία, καθώς το Google Maps θα εμφανίζει πλέον την τοποθεσία καμερών της τροχαίας.

Η εφαρμογή Google Maps αποτελεί σημαντικό εργαλείο των χρηστών και υπερβαίνει την απλή πλοήγηση, αφού μπορείτε να βρείτε σωρεία πληροφοριών πλέον. Πρόσφατα προστέθηκε η δυνατότητα χρήσης συγκεκριμένης ώρας για άφιξη ή αναχώρηση, ώστε να σας έρθει ειδοποίηση για το πότε πρέχει να αναχωρήσετε για να είστε στην ώρα σας. Παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε το χρόνο άφιξης με τα άτομα που θα συναντήσετε, ενώ τα user reviews, τα ωράρια και άλλες πληροφορίες για επιχειρήσεις, που ψάχνετε, κάνουν την εφαρμογή ιδιαίτερα πρακτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κάμερες εμφανίζονται αυτόματα στον χάρτη ήδη για τους beta χρήστες και στην Ελλάδα και σύντομα η λειτουργία αυτή θα γίνει διαθέσιμη σε όλους.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης