Σύμφωνα με έρευνα όλοι χρησιμοποιούμε τα smartphones με παρόμοιο τρόπο, αλλά το ερώτημα που παραμένει είναι πώς αντιλαμβάνονται οι γυναίκες τη συγκεκριμένη συσκευή. Τα smartphones αποτελούν για τις γυναίκες μόνο “ένα τηλέφωνο” ή είναι ένα χρήσιμο εργαλείο χωρίς το οποίο δεν μπορούν να ζήσουν;

Νο1 προϊόν για τις μητέρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ερωτηθείσες γυναίκες της έρευνας δήλωσαν ότι τα smartphones καταλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερη θέση στην καθημερινότητά τους. Σύμφωνα με έρευνα το κινητό είναι το νούμερο 1 προϊόν για τις μητέρες, οι οποίες δεν μπορούν να φύγουν από το σπίτι τους χωρίς αυτό: 48% δήλωσαν ότι το κινητό αποτέλεσε το κορυφαίο προϊόν για εκείνες για το 2016, ενώ το 26% δήλωσε ότι ήταν το πορτοφόλι, έναντι 43% και 31% αντίστοιχα για το 2012. Μια τσάντα με πάνες και σνακ για τα παιδιά τους ήρθε σε τρίτη και τέταρτη θέση.

Εξαιρετικό design και εύκολο στη χρήση

Περισσότερες από τις μισές γυναίκες στις Η.Π.Α. δηλώνουν ότι χρησιμοποιούν τα κινητά τους για να συνδεθούν με τα social media, και ακόμα περισσότερο για να στείλουν μήνυμα. Το 38% των γυναικών χρησιμοποιεί το κινητό για αναζητήσεις στο Internet και το 33% το χρησιμοποιεί συχνά ως συσκευή GPS. Περισσότερες από τις μισές ερωτηθείσες γυναίκες χρησιμοποιούν τα κινητά τους ως ξυπνητήρι και το 81% κρατά τη συσκευή κοντά στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια της νύχτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεδομένου ότι η συσκευή αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία στην καθημερινότητά των χρηστών, το ίδιο συμβαίνει και με τις απαιτήσεις για το design της συσκευής. Ανταποκρινόμενοι στη συγκεκριμένη ανάγκη, οι εταιρείες λανσάρουν smartphones με μοντέρνο design σε ποικιλία χρωμάτων.

Το 2017, το smartphone Honor 9 έθεσε τις νέες τάσεις, με εξαιρετική απόδοση, πλούσιες λειτουργίες, κομψό σχεδιασμό και μοντέρνα χρώματα. Παράλληλα, το Honor 9 Lite, με mirror effect το οποίο καθιστά δυνατή τη χρήση του κινητού ως μικρό καθρέφτη, διατίθεται στις πιο κομψές αποχρώσεις, εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Τα χρώματα του Honor 9 Lite – Sapphire Blue, Glacier Grey και Midnight Black – είναι εμπνευσμένα από τα εκπληκτικά φαινόμενα της φύσης των τεσσάρων ηπείρων.

Quad lens camera: το μέλλον των selfies

Σύμφωνα με το Huawei Trendometer 2017 σχεδόν όλοι οι χρήστες ηλικίας 18-24 ετών (95%) στην Ευρώπη χρησιμοποιούν τα smartphones για λήψη φωτογραφιών. Οι selfies είναι αρκετά δημοφιλείς (81% των ερωτηθέντων βγάζουν selfies), αλλά παραδόξως περισσότεροι άνδρες από γυναίκες (77% – 69%) βγάζουν selfies! Αξίζει να σημειωθεί ότι το 70% των χρηστών ηλικίας 18-44 ετών ανεβάζουν τις φωτογραφίες στα socialmedia αμέσως. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ποιότητα της selfie γίνεται όλο και πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ενός smartphone. Ορισμένα smartphones είναι καλύτερα εξοπλισμένα για να ικανοποιήσουν αυτήν την ανάγκη σε σχέση με άλλα, με το χαρακτηριστικό της quad lens camera να κυριαρχεί στις απαιτήσεις των χρηστών.

Το Honor 9 Lite, με την οθόνη 18: 9 Full HD Honor Fullview η οποία προσφέρει μια μοναδική εμπειρία θέασης, διαθέτει quad lens camera και είναι εξοπλισμένο με τη Dual 13 + 2MP Selfie κάμερα και την Dual 13 + 2MP Rear κάμερα. Το μοναδικό σύστημα διπλών φακών χαρίζει εκπληκτικής ποιότητας φωτογραφίες και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποτυπώσουν τις σημαντικότερες στιγμές τους με πιο καλλιτεχνικό τρόπο. Το Honor 9 Lite διαθέτει επίσης την λειτουργία πορτραίτου, η οποία εφαρμόζοντας τα κατάλληλα φίλτρα προσφέρει τα πιο εντυπωσιακά πορτρέτα γεμάτα φυσική λάμψη. Τέλος, με τη δυνατότητα ελέγχου της φωτογραφίας μέσω χειρονομιών, η κάμερα θα τραβήξει φωτογραφία σε τρία δευτερόλεπτα, χαρίζοντάς στους χρήστες τις πιο αξέχαστες selfie.

Η αξιοπιστία έχει σημασία

Η United Kingdom Online Measurement (UKOM) επιβεβαιώνει το γεγονός ότι όσο νεότερος είσαι, τόσο πιο σημαντικό είναι το κινητό για σένα. Το 55% των νέων ηλικίας 18-24 συνδέονται στο Internet από τα smartphones και αυτό μειώνεται σταδιακά με την ηλικία στο 30% στις ηλικίες 55+. Ωστόσο, το στοιχείο που δεν έχουν αναδείξει ορισμένες έρευνες είναι ότι οι γυναίκες περνούν περισσότερο χρόνο στο κινητό τους από απ’ ότι οι άνδρες. Το 49% του χρόνου των γυναικών στο διαδίκτυο γίνεται μέσω smartphones, σε σύγκριση με το 39% του χρόνου των ανδρών. Ο χρόνος που οι γυναίκες συνδέονται online μέσω smartphone είναι υψηλότερος από τον χρόνο που συνδέονται οι άντρες σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, με τις μεγαλύτερες διαφορές να εμφανίζονται στις ηλικίες μεταξύ 25-34 και 55+ των χρηστών.

Η αυξανόμενη χρήση smartphone για σύνδεση στο διαδίκτυο, δημιουργεί την ανάγκη των χρηστών για αξιόπιστα smartphone που δίνουν τη δυνατότητα πολλών ωρών ακρόασης μουσικής, παρακολούθησης βίντεο και απλής περιήγησης ή αγορών με μία μόνο χρέωση.Tο Android 8.0 Oreo του νέου Honor 9 Lite εξοπλισμένο με EMUI 8.0, καθώς και η μπαταρία με εντυπωσιακή χωρητικότητα 3000 mAh, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαύσουν 86 ώρες αναπαραγωγή μουσικής ή 13 ώρες παρακολούθησης βίντεο χωρίς σύνδεση με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης