Το iPhone SE κυκλοφόρησε το 2016 και έμοιαζε με επανέκδοση του iPhone 5 με μικρότερο όγκο. Διέθετε την κάμερα του iPhone 6s, αλλά προοριζόταν για όσους ήθελαν μικρότερη συσκευή.

Φήμες για τον διάδοχο του SE άρχισαν να εμφανίζονται πριν δυο χρόνια και έλεγαν ότι και πάλι θα ήταν κοντά στις 4 ίντσες, που ήταν και το αρχικό. Έχουν περάσει δύο χρόνια έκτοτε και ακόμα δεν είδαμε κάτι, όμως οι φήμες αναζωπυρώθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέες πληροφορίες από τον αναλυτή Ming-Chi Kuo λένε ότι η συσκευή θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2020. Θα είναι πολύ πιο προσιτό από το φθηνότερο iPhone 11 (που κοστίζει €869 στη χώρα μας) και θα συνδυάζει το νέο τσιπ της Apple, A13, μαζί με 3GB μνήμης (τα iPhone 11 έχουν 4GB RAM). O αναλυτής μάλιστα έχει δώσει και τις προβλέψεις του για τις πωλήσεις, που όπως ισχυρίζεται μπορούν να φτάσουν τα 30-40 εκατ. μονάδες μέσα στο 2020.

Το iPhone SE 2 θα έρθει για να αντικαταστήσει τα δύο iPhone 8, τα οποία πωλούνται ακόμα επισήμως από την Apple (στη χώρα μας, στα 589€ μετά την έλευση των iPhone 11).

Ενδεχομένως μια τέτοια κίνηση να βοηθούσε τους κατόχους iPhone 6 και πίσω να μεταβούν σε νεότερες συσκευές, με iOS 13.

 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης