H Samsung επιτέλους επιβεβαιώνει τις φήμες για το όνομα του νέου Note και ανακοινώνει την επίσημη παρουσίαση της συσκευής στις 2 Αυγούστου σε Νέα Υόρκη, Ρίο ντε Τζανέιρο και Λονδίνο. H ανακοίνωση της Samsung επιβεβαιώνει επιτέλους τις φήμες για την ονομασία Note7, καθώς προσπεράστηκε το “έξι”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H παρουσίαση θα γίνει ταυτόχρονα στην Νέα Υόρκη, στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στο Λονδίνο, ενώ θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά ΕΔΩ στις 2 Αυγούστου, 18:00 (ώρα Ελλάδος).

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα μοντέλα της Samsung ΕΔΩ.

Η ανακοίνωση της Samsung έχει ως εξής:
«Στις 2 Αυγούστου η Samsung Electronics θα αποκαλύψει το Galaxy Note7.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την προσθήκη λειτουργιών, όπως το S Pen και τη μεγαλύτερη οθόνη, το Galaxy Note7 είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο έφρασης για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το τηλέφωνό τους. Το Galaxy Note7 θα βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους στην εργασία τους, στο σπίτι, αλλά και οπουδήποτε αλλού. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας!

Πρώτα απ’ όλα όμως, ίσως έχετε την περιέργεια να μάθετε γιατί ονομάζεται η συσκευή Galaxy Note7 και όχι Galaxy Note6. Υπάρχουν δύο λόγοι: Πρώτον, το Galaxy Note7 θα συμπληρώσει τη σειρά των Galaxy S7 και S7 edge, ολοκληρώνοντας τον κατάλογό μας. Δεύτερον, το Galaxy Note7 θα ελαχιστοποιήσει την όποια σύγχυση μπορεί να προκληθεί σχετικά με τα προϊόντα κινητής της Samsung.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης