H αμερικανική εταιρεία “Essential” ανακοίνωσε τη δεύτερή τους απόπειρα στα smartphones πριν μερικές ημέρες. Σήμερα, ήρθε η ώρα να δούμε και μερικές φωτογραφίες από τον ίδιο τον Andy Rubin, για κάτι το οποίο δεν θα είναι όμως το Essential Phone 2.

O Rubin πόσταρε στο Twitter τις φωτογραφίες από κάτι που φαίνεται σαν τηλέφωνο, όμως με πολύ ιδιαίτερο form factor, καθώς περισσότερο μοιάζει με τηλεκοντρόλ…
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Rubin αποκαλεί τη συσκευή με την κωδική ονομασία GEM. Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες, το GEM θα ενσωματώνει τον Snapdragon 730 της Qualcomm και θα “τρέχει” Android 10.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H εταιρεία νωρίτερα είχα ανακοινώσει ότι δουλεύουν επάνω σε μια νέα συσκευή που είναι στα αρχικά στάδια δοκιμών και ότι σύντομα θα είχαν νεότερα. Απ’ ό,τι φαίνεται ο ίδιος ο Rubin βιάστηκε και έκανε το tweet αρκετά νωρίτερα απ’ ότι υπολόγιζαν.

Στις φωτογραφίες φαίνεται μια μεγάλη κάμερα στο πίσω μέρος που διαθέτει ένα μικρό LED flash στην πάνω αριστερή γωνία, ενώ υπάρχει ένας αισθητήρας αποτυπώματος κάτω από την κάμερα. Η πολύ στενή οθόνη διαθέτει μια μπροστινή κάμερα σε μορφή punch-hole στο πάνω αριστερά μέρος και ένα μικρό speaker grill στο επάνω μέρος.

 

Πιθανώς να έχουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρεις για τη συσκευή σύντομα. Αξίζει να αναφέρουμε δε, ότι η εταιρεία φαίνεται να απομακρύνεται από τον σχεδιασμό του Essential Phone, το οποίο κυκλοφόρησε πριν δυο χρόνια περίπου όχι με ιδιαίτερη επιτυχία.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης