Εξασφαλίστε στάθμευση για το αυτοκίνητό σας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017, 17:19
Εξασφαλίστε στάθμευση για το αυτοκίνητό σας
Το PARKGURU λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει στις περισσότερες μεγαλουπόλεις, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας. Εξασφαλίζει στους οδηγούς πως θα βρουν πάντα θέση να σταθμεύσουν το αυτοκίνητο τους στις καλύτερες τιμές.

Η χρήση του App είναι πολύ απλή. Οι οδηγοί κατεβάζουν την εφαρμογή στο κινητό τους, εισάγουν το προορισμό τους και το PARKGURU εμφανίζει διαθέσιμους χώρους στάθμευσης και το κόστος τους. Ο οδηγός μπορεί να πληρώσει μέσω της εφαρμογής κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας ή με μετρητά στο σταθμό parking κατά την αποχώρηση του.Το PARKGURU είναι μία «έξυπνη» εφαρμογή που μαθαίνει συνεχώς από τη χρήση που κάνουν οι οδηγοί. Σε συνδυασμό με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence), αλλά και με πληροφορίες από άλλες πηγές (πχ. καιρικές συνθήκες, εορτές, κλπ.), είναι σε θέση να προτείνει στους το καλύτερο χώρο για να σταθμεύσουν το αυτοκίνητο τους.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν, μέσω του Apple AppStore για συσκευές iPhone και του Google PlayStore για συσκευές Android.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου Mobile Connected World Conference 2017 και πιο συγκεκριμένα στην ενότητα «Mobile & Apps Awards», τo PARKGURU βραβεύτηκε ως το «App της Χρονιάς» διακρινόμενο για την καινοτομία και πληρότητά του.Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γιάννης Ράμφος, COO της εταιρίας ο οποίος δήλωσε: «Η βράβευση μάς τιμά και ενισχύει την προσήλωσή μας στο να δώσουμε λύση στο μεγάλο πρόβλημα του πάρκινγκ. Η αποστολή της ομάδας του PARKGURU έχει στόχο, τη βελτίωση της καθημερινότητας των οδηγών, την εξοικονόμηση χρόνου και μείωση του κόστους στάθμευσης. Μέσα από το PARKGURU App αλλά και τα υπόλοιπα εργαλεία που παρέχουμε στους συνεργάτες μας (ιδιοκτήτες γκαράζ, δήμους κλπ.), ενισχύουμε τη δυνατότητα τους να καλύψουν τις αδιάθετες θέσεις πάρκινγκ, αυξάνοντας τα έσοδά τους, ενώ ταυτόχρονα βοηθάμε τις πόλεις να μειώσουν τα επίπεδα κυκλοφοριακής συμφόρησης και ρύπανσης».

Περισσότερες πληροφορίες:
www.parkguru.com

iOS AppStore
https://itunes.apple.com/us/app/parkguru-free-parking-app/id1198244304?mt=8

Google PlayStore
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.parkguru


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017, 17:19